LIGA 1  ·  FC VASLUI

VIDEO Acuzat că a bătut un jucător, Adrian Porumboiu se apără: „Nici măcar nu era de față, minte cu nerușinare”

Duminica, 10 Februarie

Adrian Porumboiu a răspuns acuzațiilor lui Marian Aliuță, care a spus despre fostul său patron că a lovit un jucător. A explicat și conflictul cu Sburlea, dar a vorbit și despre implicarea în alcătuirea echipei.

„Aliuță nici nu era acolo. Era un jucător în care credeam foarte mult. Nu-l înțeleg pe Aliuță de ce minte cu nerușinare. Nu l-am lovit pe acel jucător, am avut un schimb verbal de câteva secunde. Întâlnirea a existat. Aliuță nu era la masă, Cânu era. Nu era vorba de nicio atingere. Cum să bat pe cineva...”, a zis Porumboiu la GSP LIVE.

...despre Sburlea: „A fost să se îmbrățișeze cu un jucător după ce Botoșaniul ne eliminase din Cupă. Eu m-am dus să-i zic de ce mai are timp de pupat după ce ne bat. Așa a fost, nu l-am lovit. Nu-s mincinos. Cum să-l lovesc? Erau spectatori, camere”

...despre Varga: „M-am purtat elegant. Pe Varga l-am schimbat eu la pauză, într-adevăr. Foarte simplu! Iar cine a intrat în locul lui ne-a ajutat să câștigăm cu Steaua 3-1. Nu pot nega că m-am implicat. Nu era nimic brutal când mă implicam. Sigur mă pricepeam”

TOTUL DESPRE ACUZAȚIILE LUI ALIUȚĂ:

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

Comentarii (1)

marius.bxl  •  10 Februarie 2019, 21:59

Porumboiu caracter 0

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
01:00 Fotbal, Copa America

Uruguay - Ecuador

Eurosport
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
18:50 Scrimă

Campionatul European: Düsseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Serbia - Austria

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Germania - Danemarca

TVR 1
Program TV complet

U21