FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // Adrian Marțian, fost investitor la UTA, crede că Becali este îndreptățit să intervină la echipă: „Are mulți ani în fotbal, problema nu e la el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 11:59

Adrian Marțian (48 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live.

Deși s-a retras din lumea fotbalului, fostul investitor de la UTA Arad a mărturisit că urmărește, chiar și în ziua de azi, meciurile din Liga I și, în calitate de om de afaceri, nu înțelege strategia de la FCSB.

 

Gigi Becali a investit foarte mult în fotbal, cred că a făcut cele mai mari investiții. După atâția ani de fotbal, știe și el cum stau lucrurile, deci poate să își dea cu părerea. Problema nu e la el. De multe ori poate este sfătuit prost, eu cred că se întâmplă ceva acolo. Nu ai cum să faci investiții mereu și să nu obții performanță. Eu am înțeles că nu îți iese o dată, de două ori...”, a declarat Marțian.

... despre naționala României: „Cât ai fi de antifotbal îți dai seama imediat de jocul prestat de națională. Foarte multă lume îl critică pe Cosmin Contra, dar el s-a înhamat la ceva care este destul de complicat în momentul de față. Fotbalul românesc nu mai este ce a fost. Naționala de tineret trebuie să-și creeze ceva frumos la Euro, rezultatele vor spune totul. L-am remarcat pe Răzvan Marin, el este un copil de succes, care muncește foarte mult”.

Citește și:

 PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer! Febră indusă în tot corpul, ca să „fiarbă” cancerul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează