FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - FC VOLUNTARI 0-1

VIDEO Afară zmei, acasă mieluşei » Iașiul rămâne cu un singur punct obținut în Copou în acest an, 0-1 cu Voluntari

Adrian Bălan, 26 de ani, a ajuns la 7 reușite stagionale în Liga 1. El mai are și o pasă decisivă
Adrian Bălan, 26 de ani, a ajuns la 7 reușite stagionale în Liga 1. El mai are și o pasă decisivă

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2016 00:00

Iașiul a rămas cu un singur egal în Copou în 2016, după ce a obținut două victorii şi o remiză în deplasare.

Douăzeci de minute, moldovenii au confirmat de ce poartă eticheta "Afară zmei, acasă mieluşei". Moi, fără vlagă şi inspiraţie, elevii lui Napoli s-au trezit conduşi repede, Bălan învingându-l pe Grahovac într-o fază în care portarul gazdelor s-a accidentat și a fost înlocuit cu Caparco.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

CSMS s-a trezit brusc la jumătatea primului act, însă Calancea a spus veto egalării la ocaziile mari semnate de Bole (21), Golubovici (23) şi Gheorghe (29). Alb-albaștrii nu au înscris nici din lovitura de la 11 metri obţinută de Cristea în minutul 39, când Golubovici a şutat peste poartă!

Odihna a oprit iureşul spre poarta Voluntariului, dominarea liderului din play-out transformându-se într-una fără periculozitate. Scorul s-a conservat astfel şi CSMS a rămas fără victorie pe teren propriu în 2016. În ceea ce-i priveşte pe cei de la Voluntari, speranţele că logodna cu Liga 1 nu va dura doar un an au renăscut.

"E normal ca fanii să fie supăraţi pe noi, trebuia să câştigăm cu Voluntari. Asta e, ţinem capul sus şi mergem înainte, să ne impunem în următorul joc"
Ionuţ Voicu, căpitan CSMS Iaşi

"În prima repriză ne-am creat foarte multe ocazii, am jucat excelent. Sunt nemulţumit de jocul din partea secundă. Golubovici a ratat un penalty, dar nu pot spune că era decisiv întrucât mai era mult de jucat"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

"Am avut puţin noroc, dar când munceşti şi eşti serios te ajută şi Dumnezeu. Ca această victorie să conteze cu adevărat trebuie să câştigăm şi următoarele meciuri"
Ionel Ganea, antrenor FC Voluntari

csms voluntari 0 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  25 Martie 2016, 12:46

Ce numerotare este asta din pagina HOME gsp? De la 4 se sare la 8 ? Play out Rezultate/Program Clasament Etapa:1 2 3----- 4------ 8 --------10 11 12 13 14

456749721188914
Claudiu Iordache  •  19 Martie 2016, 11:42

La puscarie ! Mitica la puscarie ! Hai ca poate reuseste acum sa ajunga acolo !

caminero
caminero  •  19 Martie 2016, 11:12

O nouă victorie îb care a strălucit D. Dragomir, playmaker și one-man-show al ilfovenilor. Cel mai bun transfer al iernii pentru Voluntari! Aferim, halal, bre!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează