FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - DINAMO 4-1

VIDEO Agentul 007 ratează Europa » Vasluiul i-a trimis pe dinamovişti să se pregătească pentru următorul sezon, scor 4-1

Strătilă a fost cel mai bun
Strătilă a fost cel mai bun "cîine" aseară, la Vaslui, dar n-a fost de ajuns în fața unor vasluieni dezlănțuiți

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 09:03

”Cîinii” au pierdut aseară pentru a 7-a oară la rînd în duelurile directe cu vasluienii şi au sărutat de adio cupele continentale, pe care le vor vedea, după 15 ani, din faţa micilor ecrane.

Dinamo a căutat aseară drumul spre Europa, prin Vaslui, însă "cîinii" s-au făcut de ocară şi vor avea timp destul să se pregătească pentru proxima ediţie de campionat. În plus, roş-albii sînt în pericol să piardă şi locul 5 din clasament, întrucît învingătoarea din Moldova le suflă în ceafă cu toată forţa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apărare de circ
Cînd se părea că roş-albii controlează jocul, vorba vine!, Alexe avînd o oportunitate de a marca, a picat golul lui Antal, minutul 22. Vinovat: Rus, depăşit în duelul aerian de către mijlocaşul aflat cîndva pe lista lui Dinamo. "Cîinii" n-au renunţat la luptă, iar ocaziile lui Curtean au anunţat reuşita lui Strătilă, din minutul 28, cînd mijlocaşul hulit după derby a arătat că ştie şi fotbal.

Bălgrădean a salvat la şutul în forţă al lui Jumisse, însă i-a îngropat pe-ai săi ieşind greşit pe centrare, iar Celeban, beneficiind şi de imprecizia lui Luchin, a înscris. Sălăgeanu şi-a mai spălat din păcatele erorii de la reuşita lui Strătilă centrînd pentru polonez.

Dansul moldovenilor
Cînd se părea că roş-albii mai încearcă nişte cartuşe pentru o revenire, a picat golul lui Stanciu, în minutul 59, după cursa impetuoasă a lui Antal şi neputinţa lui Dandea şi Luchin. Jumisse, minutul 64, a zguduit bara, "cîinii" au scăpat uşor. Evoluţia dinamoviştilor a fost de-un amuzament negru pentru susţinătorii echipei. Un joc fără viitor, încercări disperate şi dezlînate de a-şi surprinde adversarul.

Antal, minutul 74, a ratat ocazia meciului, cu toată poarta în faţă. Tudose, minutul 83, ar fi putut forţa mîna norocului, un şut puternic, deviat de Celeban, dar mingea a lovit bara. Şi totul s-a încheiat cu o umilinţă pe cinste, Temwanjera, "fotbalist bun, chiar dacă e mai în vîrstă decît mine", vorba lui Porumboiu, terfelind onoarea, aia care mai rămăsese, a oaspeţilor.

572119-vaslui-dinamo-4-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Celeban, fundaşul golgeter
Fundaşul Piotr Celeban trage să fie golgeterul sezonului pentru echipa galben-verde. A înscris pentru a 7-a oară aseară în Liga 1, în actuala ediţie, egalîndu-l pe liderul de pînă aseară al formaţiei, Lucian Sînmărtean, cu acelaşi număr de reuşite. Totodată, polonezul e cel mai bun marcator cu capul din prima divizie, cu 5 goluri, la egalitate cu niponul Takayuki Seto.

Reverenţa lui Strătilă
Sorin Strătilă a înscris aseară pentru prima dată în tricoul "cîinilor" în Liga 1. Reuşita spectaculoasă a mijlocaşului dreapta, atît de contestat după Derby de România, este o premieră în 8 meciuri jucate în acest sezon, la care se mai adăugă alte 11 prezenţe în tricoul lui Dinamo în ediţia precedentă. Imediat după gol, fotbalistul a mers în faţa tribunei în care se afla întreaga sa familie şi a făcut o reverenţă, ca la teatru.

Sînmărtean s-a reaccidentat
Lucian Sînmărtean a rezistat doar o jumătate de oră pe teren, după ce-a evoluat cu dureri mari din cauza unor probleme la genunchi. Căpitanul moldovenilor n-a putut continua prea mult meciul, astfel că i-a lăsat locul lui Stanciu.

Şi Nica s-a rupt
În afara accidentaţilor Munteanu, Boubacar, Matei şi Filip, Ţălnar mai are, de aseară, o problemă. Nica a ieşit accidentat, după un contact dur cu un adversar, acuzînd probleme la glezne, iar fundaşul nu va intra în calcule pentru etapa viitoare, cu Viitorul.

Inbox
- Curtean a fost înlocuit în minutul 55 cu Andrei Cristea şi mijlocaşul "cîinilor" a ieşit extrem de nervos, bombănind, supărat de decizia lui Ţălnar.
- Antal a prins gustul golului, marcînd a doua etapă la rînd. Aseară, a bifat a treia sa reuşită din actualul campionat, ajungînd la un total de 19 goluri în Liga 1.
- Dandea a trecut aseară în defensivă, în timp ce Grigore, stoperul obişnuit al "cîinilor", a evoluat ca închizător.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
protech
protech  •  19 Mai 2013, 23:14
Postat de bitchstewie pe 19 Mai 2013, 06:42

bai tarane, si cum ai descrie tu frustrarea unui stelist, stelemist daca asa o vrei ?=)) 5 victorii consecutive? campionatul castigat deja? sti definitia cuvantului "frustrare"? plus, ca era vorba de victoria Vasluiului care se ridica la a 7-a consecutiva=)) putzache? tu nici nu erai nascut cand ati initiat termenul de 007 =))

bai terminatule asa sa vorbesti cu ma-ta.mars cu slugoii tai la palat si nu te mai baga in seama cu japca.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  19 Mai 2013, 15:40
Postat de cr4zy_s0ul pe 19 Mai 2013, 12:26

esti atat de inteligent,incat meriti un loc de cinste pe langa claudiu raducanu...latovlevici a faultat de rosu,clar,ca si stratila de asemenea,ambele au fost atacuri cu talpa pe picior,doar ca nu au pus astia de la fifa in aparatorule jucatorilor aparate de masurat intensitatea...ia gandeste`te matale,daca lua latovlevici rosu in minutul 30 nu se schimbau putin datele meciului?

in sfarsit, un comentator avizat la campina si mutat la socola, nr. 9! pana faci vechime sa nu-i spui la mata ca esti in camasa de forta ca o sa se damblageasca,ca si tine!

sibelius
sibelius  •  19 Mai 2013, 15:00
Postat de ghandalf pe 19 Mai 2013, 11:38

Păi cruciații nu erau iertați de păcate dacă omorau păgâni ? Și copii ăștia erau iertați dacă distrugeau gay-ii :))))

Ei sunt cetateni europeni si au dreptul de a se face ras in fiecare an. Comedy Central a anuntat ca nu va achizitiona drepturile de televizare pentru Europa League in cazul in care Dinamo nu se califica.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează
Close