FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Air Force Szukala! » Fundaşul stelist şi-a luat zborul. La propriu!

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 septembrie 2014 10:48

Fundaşul "roş-albaştrilor", Lukasz Szukala, a fost convocat la naţionala Poloniei pentru primele meciuri din preliminariile Euro 2016. Alături de coechipierii săi de la naţională, stelistul a avut parte de senzaţii tari.

Aflat în cantonament cu naţionala Poloniei înainte de meciul cu Gibraltar, care se joacă în această seară, Lukasz Szukala a vizitat, împreună cu colegii săi, tunelul aerodinamic Flyspot din Polonia.

Echipaţi corespunzător şi însoţiţi de instructori, jucătorii polonezi au intrat pe rînd în tunelul aerodinamic, unde au putut să trăiască experienţa zborului.

VEZI VIDEO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dlq1
dlq1  •  07 Septembrie 2014, 16:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Articolele de tot rasul le pune aici si abunda comentariile malitioase iar pe alea cat de cat mai reusite le pune in editia pe bani ca deh plateste omu'. Cat de curand cu asa practici va falimenta! Comentariul tău...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Septembrie 2014, 16:12
Postat de forumeer pe 07 Septembrie 2014, 11:33

Ma bucur pt Szukala ca-si traieste visul. Zicea dinainte sa fie convocat prima oara ca nimic nu ar insemna mai mult decat sa joace pt nationala sa. SI (nu numai) datorita Stelei acest lucru s-a infaptuit. Ba chiar a cam fost titular in preliminariile trecute pt Polska. Langa Lewa, Kuba, Szczesny, Piszczek... Frumos. Bafta Lukasz!

asa, si ce treaba are asta cu datul in tiribombe, ca tot nu vad conexitatea ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Septembrie 2014, 16:09
Postat de fcd18 pe 07 Septembrie 2014, 12:11

N-am înţeles niciodată de ce străinii au preferat să-i transfere pe Chiricheş sau Gardoş. Omul ăsta e, de departe, cel mai bun fundaş central din Liga 1. Ca o paralelă, cuplurile Szukala - Gardoş şi Szukala - Chiricheş au fost precum Terry - Luiz sau Puyol - Pique. Fără Terry şi Puyol, Luiz şi Pique sunt doi căpiaţi. La fel sunt şi Gardoş şi Chiricheş fără Szukala. Sau cel puţîn aşa văd eu lucrurile. Dacă aş fi patron de club şi aş avea bani, cu siguranţă aş încerca să-l transfer. Un jucător şi un om de nota 10.

eu n-am inteles ce cauta stirea asta intr-un ziar din romania. e treaba aluia de cate ori isi reguleaza muierea la varsovia, nu ne intereseaza pe noi. nici macar nu e vorba despre o stire care sa aiba ca obiect evolutia lui in meciul respectiv, ci doar ca vezi doamne, s-a dat marele suka cu tiribomba, undeva, aiurea... sau cate chile de cartofi mananca torje, sau ce a visat noaptea trecuta chiriciresh, sau alte ineptii fara treaba cu sportul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează