FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - STEAUA 1-1

VIDEO Ajutor de la ”centru” » Arbitrul Marcu i-a făcut un cadou nesperat Stelei în meciul cu Corona

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 23:05

Steaua a egalat aseară dintr-un penalty făcut cadou de arbitrul Marcu, acelaşi care, în debutul reprizei secunde, a anulat un gol roş-albaştrilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Steaua a egalat aseară dintr-un penalty făcut cadou de arbitrul Marcu, acelaşi care, în debutul reprizei secunde, a anulat un gol roş-albaştrilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două faze au aprins meciul în a doua repriză aseară. Mai întîi, în minutul 48, Pîrvulescu a centrat pentru Kapetanos, care a înscris, însă golul a fost anulat de "centralul" Marcu la semnalizarea asistentului Marchidanu.

Reluările celor de la DigiSport arată că vîrful grec are ambele mîini pe spinarea apărătorului Coronei, Burlacu, iar cei doi arbitri sînt bine poziţionaţi. Singurul lucru discutabil este intensitatea împingerii grecului, dar arbitrii au acoperire regulamentară.

În minutul 69, arbitrul orădean a dictat penalty la duelul din careul gazdelor dintre Burlacu şi Chipciu. Reluările TV arată că Alex a ştiut să-i ia faţa fundaşului, după care, uşor jenat de adversar, a căzut spectaculos în careu, în stilul lui Lăcătuş. De această dată decizia centralului a fost una eronată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (202)
torque1981
torque1981  •  05 Noiembrie 2013, 10:45

campioana romaniei :))))))))))))))))))))))))))))))))) ce campionat avem doamne :(

schafe
schafe  •  03 Noiembrie 2013, 20:46
Postat de 1745flo pe 03 Noiembrie 2013, 19:00

sa-l ia si pe Marcu la Basel? Ar smulge un penalty ...ceva acolo!:)))

Arbitrul asta mai avea putin si-l semnaliza pe Szukala in offside la autogol, ca sa-l anuleze...

torque07
torque07  •  03 Noiembrie 2013, 19:17

Da cum de stelistii nu intra aici? Se simt cu musca pe caciula? Chiar cum zicea cineva mai jos, egal cu Corona cu ajutorul arbitrului si vor victorie cu Basel.....Cand am vazut grupa stelei dupa tragerile la sorti am spus, un punct o sa faca steaua in toate meciurile. Dupa meciul assta cu echipa asta care acum 2 ani era prin liga a 3a pentru punctul ala ar trebui sa faca sarbatoare sa o treaca in calendar.

Vezi toate comentariile (202)
Comentează
Close