FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - VOINŢA SIBIU 0-0

VIDEO Alb peste tot » FCM Tg. Mureş a scos doar un punct din duelul cu Voinţa Sibiu, scor 0-0

Astafei n-a izbutit să aducă lumină în jocul gazdelor // Foto: Mircea Roşca (Tg. Mureş)
Astafei n-a izbutit să aducă lumină în jocul gazdelor // Foto: Mircea Roşca (Tg. Mureş)

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 00:31

Pe un teren greu şi o ninsoare densă, mureşenii nu au reuşit să treacă de barajul sibian. CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO!

O ninsoare atipică de martie le-a închis orizontul celor două echipe la Tîrgu-Mureş, răpindu-le orice vis ofensiv. Sub semnul prudenţei excesive s-a jucat pe tot parcursul primei reprize, spaţiile fiind bine acoperite de ambele formaţii.

La botezul pe banca mureşenilor, în faţa propriilor spectatori, Lăcătuş şi-a pierdut eticheta de "Fiară", iar starea lui s-a indus elevilor săi, incapabili să găsească măcar o cărare îngustă către poarta lui Miron. Şi Sibiul a preferat să nu joace la loterie, lăsîndu-l doar pe Lukanovici să se lupte eroic cu experienţa lui Iencsi şi Ghionea. Croato-suedezul a avut şi singurele realizări la poarta lui Albuţ (24,35), revenit între buturi. Ultima salvă dintr-o prima parte hibernală a fost trasă de gazde, cînd reluarea lui Ghionea s-a dus puţin peste bară, după ieşirea hazardată a lui Miron (45).

La reluare, Celsinho nu a vrut să disturbe echilibrul partidei, trăgînd în portarul Voinţei din 10 metri (48). De partea opusă, acelaşi Lukanovici l-a remarcat pe Albuţ la foc automat (56). "Lăcă" a simţit că nu aşa poate cîştiga meciul, efectuînd o transfuzie de elan în atac, cu tinerii Bumba şi Buş, dar fără nici un efect. O mînă de ajutor era să le ofere gazdelor tocmai portarul Miron, dar Nicu a trimis balonul la o palmă de bară (82), îngheţînd atmosfera la Tîrgu Mureş.

"Trebuie să recunoaştem că mureşenii au jucat mai bine, dar noi am cîştigat un punct preţios" (Alexandru Pelici, antrenor Voinţa)

"Dacă eram ceva mai concentraţi la finalizare, cred că puteam cîştiga meciul. Va trebui să fim atenţi, dacă nu înscriem, nu avem cum să aducem puncte în clasament" (Marius Lăcătuş, antrenor FCM)

INBOX
- Deşi a fost legitimat abia în urmă cu două zile de către mureşeni, Sepsi a fost titular ieri.
- În minutul 20, Celsinho a fost ţinut de tricou de Forika în careu, dar "centralul" nu a fost impresionat de căderea brazilianului.
- Ninsoarea le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor, care au fost nevoiţi să refacă de trei ori marcajele terenului.
- Lăcătuş a fost aclamat de către toţi spectatorii prezenţi în momentul cînd a ieşit de la vestiare.
- Înaintea fiecărui meci de pe teren propriu, oficialii mureşeni au decis ca lovitura de începere să fie dată de către o fostă glorie a clubului. Cu Voinţa, Florea Ispir, 485 de prezenţe în Liga 1, a dat startul partidei, primind un tricou cu numărul 6.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rvulpea
rvulpea  •  12 Martie 2012, 10:13

care fosta glorie a clubului?? FCM nu are nimic din ASA .....

rexrapidistul
rexrapidistul  •  12 Martie 2012, 10:02

La ce sa te astepti cand se baga politicul in sport si peste asta si cei colorati oranj, adica cei ce au distrus o tara si un popor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close