FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-4

VIDEO Alibec i-a transmis un mesaj selecționerului după hattrick-ul cu Dinamo: "Să se uite la meciuri!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 22:21

Denis Alibec a reușit un hattrick în victoria Astrei din deplasarea cu Dinamo, de pe Arena Națională, scor 4-1, și i-a transmis un mesaj selecționerului Anghel Iordănescu, cel care nu l-a convocat la ultima acțiune a echipei naționale.

"Eu trebuie să-mi fac treaba pe teren, nu comentez nimic mai mult. Azi mi-au intrat toate și mă bucur pentru asta. Voiam să dau două goluri, dar e bine și trei :)

Dacă vor să vadă câte kilograme am, să vină să mă cântărească, nu să vorbească la televizor. Sper să vadă acum că nu sunt gras. Îi transmit selecționerului să se uite la meciuri! Am 88 de kilograme, nu mai slăbesc, vreți să mor pe teren?

Sper să fiu la EURO în vară. Mi-a părut foarte rău că n-am fost la ultimele două amicale ale României, chiar mă uitam la tv și îmi părea rău", a spus Alibec la Digisport.

32 de goluri
în 87 de meicuri are alibec în Liga 1, în meciul cu Dinamo reușind primul hattrick din carieră

"Șumudică mi-a zis că sunt cel mai bun, așa zice mereu. Îi mulțumesc și domnului Rednic pentru că mă consideră cel mai bun atacant" Denis Alibec la Dolce

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Aprilie 2016, 09:55

dupa declaratia asta, golaneasca, nici nu mai vede nationala! chiar si urmatorul selectioner nu va fi deloc incantat sa aduca in grup un astfel de caracter.

916833018384639
Nikolic Alexandreu  •  02 Aprilie 2016, 09:32

La care dintre ele cele trucate

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Aprilie 2016, 09:23

Alibec, tu nu stii ca la nationala nu merge pe valorile autentice, ci pe spaga, pile, mita.... Toti cocalarii cooperativei sunt bagati acolo, poate dau si ei o pasa buna sa-i vanda mafia. Tragic este ca e in joc onoarea Romaniei, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează