FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - OŢELUL 1-0

VIDEO Antal cel Mare » Derby-ul Moldovei a fost decis de super-reuşita lui Antal, 1-0

Antal și-a trecut în cont a patra reușită stagională în prima divizie // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)
Antal și-a trecut în cont a patra reușită stagională în prima divizie // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 00:26

Mijlocaşul lateral şi-a învins aseară fosta echipă cu o execuţie fabuloasă.

Gălăţenii au început mai bine partida din fief-ul lui Porumboiu, iar şutul lui Gabi Paraschiv, cu exteriorul, a fost respins cu greu de Straton (10). Şase minute mai tîrziu, Filip a trimis cu sete de la 30 de metri, zguduind serios transversala.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Galben-verzii s-au trezit brusc din letargie şi au replicat prin Buhăescu, însă acesta, după ce a profitat de lentoarea lui Sergiu Costin, a trimis puţin pe lîngă (27). Apoi, Liviu Antal a înfipt pumnalul în inima echipei la care a făcut ochi în fotbalul mare. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a driblat scurt un adversar, a şutat puternic din colţul careului, iar mingea s-a oprit în vinclul lui Grahovac (43): 1-0!

Partea a doua a debutat tot cu Antal în prim-plan, însă de data asta a ratat ţinta (54). Oaspeţii s-au străduit să egaleze, dar Marquinhos n-a putut decît să mai treacă în contul Oţelului o transversală (70), după care au început să acuze oboseala semifinalei de Cupă cu Petrolul, de marţi seara.

"A fost un gol frumos şi atît! Din păcate, vom termina pe locul 5, în afara celor care ne-ar fi dus în Europa. Sper ca Sînmărtean să rămînă la noi şi la anul să fim mult mai puternici" (Liviu Antal, mijlocaş FC Vaslui)

"Încă nu ştiu exact ce are de gînd domnul Porumboiu, o să vedem după ultima etapă ce se va întîmpla. Cert e că-l văd la meciuri în tribună şi că discutăm destul de des" (Gabi Balint, antrenor FC Vaslui)

"N-am văzut nici o reluare, dar cred că asistentul l-a semnalizat aiurea în ofsaid pe Vancea la faza la care a deschis scorul! A mai fost şi un posibil penalty, păcat că arbitrii se bagă în seamă şi în astfel de partide fără miză" (Narcis Răducan, director general Oţelul)

572842-vaslui-otelul-1-0.jpg

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
hammer90
hammer90  •  25 Mai 2013, 20:55

pentru interviul de dupa meci respect pentru balint.cind un antrenor este la o echipa vin jurnalisti si il intreaba de steaua.ce ne intereseaza pe noi steaua?ce le da steaua salariile?

salaaurel
salaaurel  •  25 Mai 2013, 17:26

Istetii de mm si REghe pe Antal nu- vad ,iar pe Rapa nu-l joaca ce canalii duceti-va la păscut ierbivorelor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close