FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BRAŞOV 0-0

VIDEO Apără Pleşca! » Gaz Metan şi FC Braşov au remizat aseară, 0-0, după un meci presărat cu ocazii la ambele porţi

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 23:56

Deşi au jucat în superioritate numerică timp de aproape o repriză, oaspeţii nu l-au putut învinge pe portarul lui Gaz Metan


La Gaz Metan - Braşov s-a trecut rapid peste politeţuri. Meciul a avut ritm şi, în consecinţă, faze de poartă. De la gazde, Llullaku a părut că inventează noi metode de tortură pentru antrenorul său. Mai întîi, a reluat defectuos o minge întoarsă în mijlocul careului de Tahar (8), pentru ca apoi să trimită pe lîngă poartă, după ce Eric l-a lăsat singur cu Mutu (15). Buga a supralicitat, la poarta lui Pleşca. Singur, la marginea careului mic, fostul rapidist a ratat cadrul porţii (19). Cu Bawab discret, Mediaşul a pierdut legătura cu careul braşovenilor, iar oaspeţii au fost mai insistenţi pe finalul primei reprize. Viveiros (37) şi Popa (40) n-au reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

În partea a doua, s-a mai jucat 11 la 11 doar două minute. Negru a văzut roşu în faţa ochilor, după o intrare criminală la Popa. Echipa lui Szabo n-a profitat, iar Eric a trecut aproape de gol, pe contraatac (50). Dias şi-a readus trupa în ofensivă. Portughezul a reluat din cădere, împiedicat de Markovici, dar s-a opus Pleşca (67), la o fază la care se putea acorda şi penalty, pentru ca apoi tot portarul Mediaşului să-i refuze golul cu o intervenţie incredibilă. Finalul a fost încins, dar Pleşca şi Mutu şi-au strîns mîinile pentru o remiză. Mediaşul rămîne fără victorie în faţa Braşovului, în Liga 1.

Ratare uriaşă, cartonaş galben
Buga a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, cînd a trimis pe lîngă poartă de la marginea careului mic, nereuşind să fructifice centrarea excelentă a lui Viveiros. Fostului rapidist nu i-a venit să creadă că a ratat dintr-o asemenea poziţie şi, de nervi, şi-a dat tricoul jos. Arbitrul George Găman i-a arătat imediat cartonaşul galben.

Vitinho, revenire după 8 luni
Atacantul brazilian Vitinho a prins lotul medieşenilor pentru prima oară după 8 luni. Vîrful lui Mulţescu s-a accidentat grav, în iulie 2012, la un meci împotriva Pandurilor, din etapa a doua a acestei stagiuni. Vitinho a suferit atunci o ruptură a ligamentelor încrucişate.

"Mi-a plăcut echipa, e un rezultat bun pentru noi. Am avut ocazii importante şi am fost net superiori medieşenilor. Putem urca în clasament şi jocul prestat mă face să spun că sîntem pe un drum bun"
Constantin Zotta, preşedinte FC Braşov

"Am ratat 4 ocazii clare, în prima repriză, cu poarta goală, rarisime. După ce s-a întîmplat în partea a doua sînt satisfăcut cu o remiză. Am întîlnit o echipă bună, motivată, agresivă şi, pînă la urmă, rezultatul e echitabil"
Gheorghe Mulţescu, antrenor Gaz Metan Mediaş

565690-caseta-gaz.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mexesblue
mexesblue  •  04 Aprilie 2013, 12:30

Eric si vithinio sunt ca trabanturile pe teren

Vezi toate comentariile (1)
Comentează