FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CONCORDIA 1-0

VIDEO Apostolul salvării » Concordia a pierdut la Cluj, 0-1, şi a ajuns la al şaptelea meci consecutiv fără victorie în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 22:59

Mijlocaşul Apostol Muzac a intrat între buturi pe final şi le-a purtat noroc clujenilor în victoria de 6 puncte cu Chiajna


U Cluj e neînvinsă în ultimele trei etape, în timp ce Concordia nu a cunoscut gustul victoriei în noul an. Motive de speranţă pentru "studenţi" în lupta pentru evitarea retrogradării şi de îngrijorare pentru Ilie Stan privind viitorul său pe banca ilfovenilor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Tensionat, "Iliesta" şi-a făcut numărul la marginea terenului. S-a răstit în permanenţă la elevii săi şi s-a luat de cap la şutul lui Zuluf (6), puţin alături, şi la execuţia pretenţioasă a lui Wellington (31), voleu din întoarcere, care nu a atins nici el ţinta. Tot două ocazii au contabilizat şi gazdele în prima repriză. Prima a venit din bocancul lui Ciupe (13), al cărui serviciu pentru Nicola a fost ghicit în ultimul moment de Savin. Stoperul Ninu (40) l-a pus la grea încercare pe Niţă, dar portarul transferat deja de Steaua a păstrat tabela intactă pe durata pauzei.

Final nebun
Partea secundă a debutat furibund, cu o bară în contul "alb-negrilor". Nicola a şutat surprinzător în cros, iar mingea a atins transversala. Apoi, acalmie! În teren, nu şi în spaţiile rezervate tehnicienilor. Stan şi Ganea s-au agitat în permanenţă. Strigat de pe bancă, proaspăt intratul Szekely şi-a ignorat antrenorul, dar i-a pus mingea pe cap lui Buleică cu o centrare de manual. 1-0 (75) pentru U, dar nu s-a terminat.

Boşneag a scos in extremis, cu palma, la Popovici, şi apoi l-a placat tot pe el în careu. Penalty şi "roşu"! Între buturi la U a intrat Muzac, dar n-a avut ce apăra, că Ispir a tras în bară. Universitatea o depăşeşte la golaveraj pe Concordia, care intră şi ea în hora retrogradării. Ilie Stan are zilele numărate la Chiajna.


"Sînt fericit că i-am luat locul cu brio lui Boşneag în poartă. Am mai fost portar la copii şi juniori, îmi place foarte mult"
Apostol Muzac, mijlocaş U Cluj

"Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în buzunar. Nu e un rezultat echitabil, meritam mai mult. Dacă o să fiu demis, o să plec şi asta e"
Ilie Stan, antrenor Chiajna

Datorii de peste 29 de milioane de lei
Lichidatorul judiciar a publicat ieri tabloul credal la U Cluj. În total, datoriile clubului clujean se ridică la peste 29 de milioane de lei. Principalul creditor este chiar fostul finanţator al "şepcilor roşii", Florian Walter, căruia clubul îi datorează 10 milioane de lei. Walter a solicitat încă 5 milioane de lei, dar cererea i-a fost respinsă de lichidatorul judiciar. Printre cei care au de recuperat bani de la U Cluj se află şi Anamaria Prodan, cu 10.581 de lei, şi actualul acţionar majoritar, Ioan Mărginean, cu 625.337 de lei.

Au cîntat din afara stadionului
Aseară, în stadion au avut acces doar copiii sub 14 ani şi femeile, Universitatea Cluj ispăşindu-şi ultima etapă de suspendare după incidentele de la meciul cu Steaua. Un grup de o sută de fani ai "şepcilor roşii", aflaţi la una dintre porţile arenei, i-a acompaniat pe copiii ce au format aseară galeria din tribune a Universităţii.

565601-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
youshin
youshin  •  30 Martie 2013, 11:58

„Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoși. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria națiunii; nu specula, ci jertfa.aceasta declaratie esta a prof. dr. Iuliu Hațieganu sper ca oameni sa inteleaga ca nu numai bani aduc fericirea

limitless3rd
limitless3rd  •  30 Martie 2013, 05:38

Cum bei omule? Nu mai ajunge doar sa faci un stagiu cu echipa la munte? Credeam ca asa devin invincibili!?

silvercloud
silvercloud  •  30 Martie 2013, 05:01

Bravo "U" Cluj !! Baietii au luptat exemplar pentru o victorie in extremis !! Astazi, Dumnezeu a tinut cu "U" pentru ca echipa din Chiajna merita cel putin un punct!! Haide "U" !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close