FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA

VIDEO Arbitraj scandalos la Astra - Steaua » Trei goluri anulate eronat Stelei + Budescu iertat de eliminare!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2015 22:00

Astra şi Steaua se întîlnesc la Giurgiu în cel mai tare duel al etapei a VI-a.

În minutul patru, Paul Papp a marcat cu o lovitură de cap din şase metri, dar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat fault în atac la duelul acestuia cu Junior Morais

Vezi aici meciul liveTEXT

 

În minutul 20, Colţescu a anulat încă un gol al Stelei. Adi Popa a trimis pe lîngă Lung jr., iar mingea a intrat în poartă. Hamroun, care se afla în ofsaid, a sărit peste minge, dar arbitrul a anulat totuși reuşita lui Popa.

 

Erorile majore au continuat și după pauză, tot împotriva Stelei. Mai întîi, Budescu l-a pălmuit pe Cojocaru și a luat doar "galben". Ulterior, Tade a marcat pentru 1-2, dar celălalt asistent a intervenit și el aiurea, semnalizînd un ofsaid inexistent!

 

 Ce spune crăciunescu

La pauză, Ion Crăciunescu a vorbit primele două decizii:

"La primul gol, Papp vine şi joacă mingea. El îl atinge pe adversar după ce loveşte mingea. Nu se pune problema de fault! Decizia corectă era validarea golului.

Iar la a doua reuşită nu se pune problema de ofsaid. Dacă Hamroun atingea mingea, atunci se putea anula golul. Au fost două greşeli de arbitraj", a spus Crăciunescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (150)
749942881781235
Mircea Hortensiu Tomus  •  17 Septembrie 2016, 22:38

Un titlu total eronat-toate trei pretinse goluri-au fost apreciate corect de arbitri ca încălcând regulile clare ale jocului. Cu toate acestea, cei care scriu prezentul articol se folosesc de propriile aprecieri, azi, pentru a-l influența pe arbitrul de mâine în disputa cu Timișoara. Altfel cum se justifică apariția acestui articol în preziua meciului de mâine a echipei bucureștene?

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Septembrie 2016, 21:41

Am vazut un fault in atac ,apoi doua offside-uri.Nu se considera off side ,daca jucatorul aflat in aceasta pozitie nu influenteza a,sau nu este pe directia mingii.

851436461639095
Marius Adrian Coman  •  13 August 2015, 19:17

Primul gol fault clar,adica ce ,daca intai a lovit mingea nu mai conteaza ca la cocosat dupa domnu craciunescu pupincuristule,al2 gol cati dintre noi am putut vedea in timpul meciului daca hamrun a atins sau nu mingea iar la golul 3 nu am avut reluare clara sa-mi dau cu parerea inca.Dar va mai aduceti aminte cazul bricheta cand ati castigat un campionat,sau alt campionat castigat cand sa anulat un gol clar rapidului in ultima etapa la craiova,sau cum ati batut pe cfr cluj la bucuresti cu 2 11m clare neacordate cfr ului?de ce nu ati iesit de pe teren ca la finala cupei cu dinamo,stiti voi,stie si andone.Daca sa gresit undeva nu va mai lamentati ca doar asa ati crescut mari cu arbitri de partea voastra mereu.hai sictir.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează