FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 0-0

VIDEO Arbitrajul, două erori! » Fazele controversate din CSU Craiova - Steaua: Marius Avram a refuzat un penalty steliştilor

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 22:50

"Centralul" Avram i-a refuzat campioanei un penalty în finalul primei reprize, iar asistentul Artene l-a oprit eronat pe Adi Popa într-o fază în care rămăsese singur cu Bălgrădean.

Un meci jucat de multe ori peste limita regulamentului a produs cîteva faze controversate pentru brigada condusă de Marius Avram:

1. Doar "galben" pentru Brandan?
În minutul 24, argentinianul a avut o intrare tare, cu talpa pe genunchiul lui Râpă, Avram a scos doar "galben". "Devizie corectă, ajunge avertisment, nu se impunea eliminare", a explicat Dan Lăzărescu, expert DolceSport pe probleme de arbitraj.

2. Ofsaid inventat
În minutul 40, Adi Popa a fost lansat de Stanciu, a rămas singur cu portarul, însă asistentul Artene a indicat ofsaid. Reluările au demonstrat însă că s-a înşelat, Vătăjelu păstrîndu-l în poziţie regulamentară pe mijlocaşul Stelei.

3. Penalty la Varela
Peste alte 3 minute, Steaua a solicitat penalty la duelul dintre Brandan şi Varela, însă Avram a lăsat jocul să continue. Reluările arată că argentinianul a pus mîna pe adversarul său, care însă pare că se prăbuşeşte destul de uşor. "E penalty fiindcă îl trage şi cu mîna dreaptă, apoi şi cu cea stîngă", a declarat Dan Lăzărescu. Vezi VIDEO!

4. Brandan, eliminat corect?
În minutul 50, Pablo a faultat la mijlocul terenului, iar Avram i-a arătat a doua oară cartonaşul galben şi l-a eliminat. "Fault intenţionat, opreşte un atac promiţător, e corectă decizia arbitrului de a-i arăta avertisment" a fost opinia lui Lăzărescu.

"N-a fost ofsaid la Adi Popa, iar la Varela a fost penalty. Nu zic mai multe, mi-e frică să nu fiu suspendat" (Guilherme, fundaş Steaua)

"Noi am jucat bine pînă cînd am fost eu eliminat. Le cer scuze colegilor pentru că am luat roşu, cred că dacă rămîneam pe teren i-am fi bătut" (Pablo Brandan, mijlocaş CS U Craiova)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
granjan
granjan  •  02 Martie 2015, 14:55
Postat de der.bomber pe 02 Martie 2015, 09:19

S-a vazut din avion ca a fost arbitraj la comanda.Pe langa faza asta in care Popa a plecat din pozitie regulamentara, am mai avut si doua penaltyuri neacordate .Viciere clara de rezultat .

Doar două ?

andrei.f
andrei.f  •  02 Martie 2015, 14:52

Steaua a fost clar defavorizată de arbitri dar, degeaba. Tot Steaua va fi campioană !

addumi
addumi  •  02 Martie 2015, 13:44

Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected] Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează