FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - VOINŢA 2-0

VIDEO Ascensorul merge brici! » Concordia a obţinut o victorie importantă cu Voinţa Sibiu, scor 2-0

Ilie Iordache a înscris cel de-al doilea gol al partidei.
Ilie Iordache a înscris cel de-al doilea gol al partidei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 23:59

Concordia a obţinut aseară o victorie mare în tentativa de a rămîne în prima ligă, chiar în dauna Sibiului, care tremură din toate încheieturile sub spectrul retrogradării.

Reghe, Prodanca, primarul, jucătorii Chiajnei au început să respire normal, pulsul le-a revenit, ca şi roşeaţa din obraji. Concordia a făcut aseară un pas mare spre a rămîne pe mai departe în Liga 1, obţinînd 3 puncte imense în dauna unei contracandidate la retrogradare. Iar ilfovenii au demonstrat că nu degeaba au urcat şi-au tot urcat în 2012, luînd nu mai puţin de 22 puncte în această primăvară în 10 etape!

VIDEO: Aici ai rezumatul partidei!

Fotbalul arătat de elevii lui Reghe a fost plăcut şi eficient. Pe lîngă driblingurile cariocas ale lui Adi Rocha, clarviziunea lui Adi Popa şi simplitatea lui Dinu, a mai intervenit şi Niţă cu parade spectaculoase şi bune cînd a fost pus la încercare de sibieni. Dacă Reghe se poate gîndi liniştit acum la finalul de primăvară, Voinţa păleşte şi rămîne în subsolul hîd al clasamentului.

Se impunea penalty pentru Voinţa!
Greşeală a arbitrului Cojocaru, în minutul 55, la scorul de 1-0 pentru gazde. Cigan, atacantul oaspeţilor, a fost călcat în careul advers de către Doru Bratu, se impunea penalty, dar "centralul" a lăsat jocul să continue. În minutul 73, Rocha, aflat în careul ardelenilor, a tras spre poartă, mingea l-a lovit în mînă pe Tînc, iar Cojocaru a indicat, corect, lovitură de la 11 metri, din care Concordia a majorat scorul, chiar dacă Rocha a ratat execuţia, iniţial, însă Iordache a fost pe fază.

Iacob, după 3 ani iar în Liga 1
Victoraş Iacob a revenit ieri, în mod oficial, în prima divizie, după aproape 3 ani petrecuţi în Grecia, la Iraklis Salonic (13 goluri în 42 de meciuri) şi Aris (8 meciuri). Atacantul de 31 de ani a venit de mai bine de o lună la Chiajna, dar era în urmă cu pregătirea fizică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dalu
dalu  •  30 Aprilie 2012, 23:15

Sibiul ,acolo unde ii e locul, adica in C, direct

claudiu_vsb
claudiu_vsb  •  28 Aprilie 2012, 16:31

propun sa joace arbitrii romani in liga 1.echipele chiar nu au nici un rost.stradania lor,felul cum se antreneaza,valoarea jucatorilor,nu au nici o sansa in fata acestor nenorociti pasionati de innavutire imediata!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează