FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - FC VASLUI 3-0

VIDEO Asfaltaţi! » Vasluiul a pierdut neaşteptat în deplasare cu Voinţa Sibiu, scor 0-3

Lukanovici a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Voinţei şi a înscris pentru 3-0.
Lukanovici a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Voinţei şi a înscris pentru 3-0.

Articol de - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 21:58

Absolut penibili la Sibiu, moldovenii şi-au luat defitiniv gîndul de la titlu.

Speranţele Vasluiului la campionat mai atîrnau ieri doar de un fir de aţă, după ce Wesley şi ai lui nu au reuşit să bată CFR-ul etapa trecută. "Plăieşii" erau favoriţi cerţi pe hîrtie pe terenul Voinţei, iar Adailton a vrut să impună respect încă din start. Şutul brazilianului, din afara careului, s-a dus însă puţin peste (7), după care Wesley a fost mai lent decît Miron la o minge ce a ţopăit periculos în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor (11). Temwanjera a ratat şi el şansa deschiderii scorului (13), iar în tribune ardelenii făceau calcule că şi o remiză ar fi bună. Totuşi, şi-au schimbat opinia cînd Beza a marcat cu capul (38) la gafa canadianului de origine sîrbă Borjan, care, ieşit hazardat pe centrare, a mai şi alunecat în faţa mijlocaşului sibian.

VIDEO: Aici ai rezumatul partidei!

Neaşteptat, tot gazdele au avut voinţă şi după pauză. Sîrbo-suedezul Lukanovici a tras semnalul de alarmă cu un şut puternic (47), reţinut, iar la un minut Iulian Popa a evitat ofsaidul şi l-a lobat pe Borjan pentru 2-0. Goalkeeper-ul oaspeţilor a mai fost o dată caraghios. Şi-a părăsit iar poarta, a degajat defectuos, dar a avut noroc cu Anderson, care a scos de pe linia porţii reluarea lui Dîlbea (66). Vasluienii nu au expediat nici un şut pe poartă pe durata reprizei secunde şi au sfîrşit în genunchi. Lukanovici (75), aflat la prima sa reuşită în Liga 1, a stabilit scorul final, 3-0, unul la care puţini s-ar fi gîndit înainte.

"Nu mă aşteptam la un joc atît de slab din partea echipei mele. Al treilea gol a fost de desene animate şi a făcut ca eşecul să fie şi mai dureros" ( Augusto Inacio, antrenor FC Vaslui)

"Victoria este mai mult decît meritată. Vom merge să ne vindem scump pielea şi la Rapid. E un campionat nebun, absolut orice se poate întîmpla" (Alexandru Tăbîrcă, director tehnic Voinţa)

Milanov, eliminat tîrziu
Bulgarul Jivko Milanov a fost protagonistul unui gest urît în minutul 72 al meciului. Jucătorul Vasluiului l-a călcat pe gît pe sibianul Maghici, chiar sub ochii tuşierului Stoianof. "Centralul" Adrian Cojocaru i-a acordat însă lui Milanov doar cartonaşul galben, dar l-a eliminat în minutul 89, pentru o simulare. Şi Braganca putea fi eliminat la 10 minute de la intrarea sa pe gazon. La jumătatea reprizei secunde, mijlocaşul oaspeţilor a ripostat violent la o ţinere a lui Nicolae Grigore II, însă a fost numai avertizat.

INBOX
- Accidentat, Lucian Sînmărtean nu a evoluat ieri şi a urmărit partida de la tribuna I, alături de Viorel Hizo, fostul antrenor al galben-verzilor.
- În minutul 34 al meciului, Ousmane N'Doye a alunecat în momentul în care a executat o lovitură liberă de la distanţă, provocînd hohote de rîs printre spectatorii sibieni.
- Pe finalul meciului, portughezul Braganca a căzut rău pe umăr şi a jucat în ultimele minute cu dureri mari, pentru că Inacio epuizase toate cele 3 schimbări.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
akimradu
akimradu  •  08 Aprilie 2012, 14:17
Postat de yakon pe 08 Aprilie 2012, 01:18

Priveam pe grila programe si vad Sibiu-FC Vaslui.Ce-i asta ,un personal sau rapidul?La altele vad Rapid,Concordia,Dinamo,Ceahlaul.Deci au nume.La voi VOINTA nu-i nume,doar simplu Sibiu,dar daca ne iutam catre Mioveni vedem sigur ca-i Colibasul...De fapt ati uitat ca prostia se masoara in Becali,nu?

@yakon..... Ce treaba are echipa vointa sibiu cu ce pun tampitii aia la televizor pe grila..... Nu cred ca si-a renegat echipa numele, si da este un nume. Ce nu intelegi tu, este ca nu conteaza numele care il ai, ci numele pe care il formezi prin rezultate bune, eu unu imi iubesc echipa sunt alaturi de eu si la bine si la greu, si sa tineti minte ca noi daca pierdem nu ne injuram jucatorii, antrenorul sau patronul, noi ii sustinem in continuare ca pe viitor sa le dam incredere sa poata castiga .......Asta au de invatat suporterii celorlalte echipe, numai bine

iuliae89
iuliae89  •  08 Aprilie 2012, 13:28
Postat de schustysb pe 08 Aprilie 2012, 12:05

@hofer CSU Vointa Sibiu apartine de primaria Mun, Sibiu , nu are patron , asa ca nu vorbii in nestire de cauza, daca eram in locul lu Becali vindea toti jucatorii , asa ca nu mai criticati persoanele care baga bani in fotbal, Borcea, Copos, si ungurasu de Paskany fura din fotbal nu baga, toti aveti ceva cu Becali , mai lasati-o moale cu prostiile voastre.

@schustysb se pare ca tu vb in necunostinta de cauza...sibiul are patron, pe dl Hambasan iar primaria e doar un sponsor...informeaza-te mai bine..si nu mai fa afirmatii nefondate..

schustysb
schustysb  •  08 Aprilie 2012, 12:05

@hofer CSU Vointa Sibiu apartine de primaria Mun, Sibiu , nu are patron , asa ca nu vorbii in nestire de cauza, daca eram in locul lu Becali vindea toti jucatorii , asa ca nu mai criticati persoanele care baga bani in fotbal, Borcea, Copos, si ungurasu de Paskany fura din fotbal nu baga, toti aveti ceva cu Becali , mai lasati-o moale cu prostiile voastre.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează