FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - GAZ METAN 1-2

VIDEO Aspirina Bawab » Mediaşul a luat 3 puncte uriaşe în Regie, scor 2-1

Bawab a marcat ieri al 7-lea gol din acest campionat // Foto: Ştefan Constantin
Bawab a marcat ieri al 7-lea gol din acest campionat // Foto: Ştefan Constantin

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 21:13

Pustai se temea înaintea jocului că echipa lui e mai "răcită" decît cea a Sportului, dar Gazul a reuşit să cîştige după ce a fost condusă cu 1-0, graţie atacantului iordanian, gol şi pasă de gol.

Atmosferă de matinal în toată regula ieri după-amiază în Regie. Antrenorii se întîlnesc în curtea interioară de la vestiare cu o oră înaintea meciului. Relaxaţi, dau noroc şi se compătimesc reciproc pentru situaţia din clasament. "Cum ai putut să pierzi la Tîrgu Mureş! Ai jucat bine", zice Pustai. Isăilă înghite-n sec: "Asta e!". "Eşti răcit?", continuă tehnicianul Sportului. "Puţin, dar problema e că echipa mea e «răcită»", face haz de necaz tehnicianul ardelean. "Eu ce să mai zic, am 12 jucători dintre care doi portari!", îşi consolează amar Isăilă adversarul. Cam asta e starea de spirit la retrogradare.

La cum s-a jucat în prima repriză, unii chiar au fost caz de targă. Sportul a avut ocaziile clare, prin Dobre (24) şi Nistor (45Ă1). După pauză, ritmul de joc a mai crescut. Pustai şi-a forţat norocul cu două schimbări ofensive chiar la reluare, dar scorul l-au deschis gazdele. Buchta a ieşit ciudat pe sub o centrare, iar Lungu (53) a marcat cu capul în poarta goală.

"Profu' de mate" l-a introdus inspirat pe Bawab (58), care în 10 minute a rezolvat meciul. Mai întîi a egalat (65), din pasa lui Roman, apoi i-a întors serviciul colegului din atac, oferindu-i pasa pentru golul victoriei, 1-2. Trei puncte uriaşe pentru Mediaş, care o îngroapă şi mai rău pe Sportul. "Studenţii" n-au mai cîştigat de 6 etape, de la victoria cu Dinamo din Ştefan cel Mare!

"Ne merităm soarta. Nu-i înţeleg pe jucători, cu atitudinea asta indolentă n-avem nici o şansă să ne salvăm. Îşi bat joc de ei, nu le e mintea la fotbal. Viaţa extrasportivă lasă de dorit" (Daniel Isăilă, antrenor Sportul)

"Am luat trei puncte imense. Era şi cazul ca Bawab să intre bine în joc. L-am ţinut rezervă ca să-şi bage minţile-n cap" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

Sportul - Gaz Metan 1-2 » VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE BAWAB
Sportul - Gaz Metan 1-1 » VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE ROMAN
Sportul - Gaz Metan 1-0 » VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE LUNGU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează