FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - ASTRA 1-0

VIDEO Astra e lemn! » Trupa giurgiuveană a pierdut cu U Cluj, 0-1, şi se îndepărtează de Steaua

Bucșa (dreapta) și colegii săi au reușit prima surpriză din Liga 1 în 2014
Bucșa (dreapta) și colegii săi au reușit prima surpriză din Liga 1 în 2014

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 23:41

Trupa din Giurgiu se scoate singură din lupta pentru titlu: a pierdut la Cluj în faţa lui Lemnaru şi pare mai slabă decît în 2013.

Lupta pentru titlu a durat cît a jucat Steaua amicalele din Spania. Impresia de slăbiciune a campioanei e aruncată la gunoi de contracandidatele ei. Teoretic, Petrolul şi Astra au puncte de recuperat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Practic, ele se împiedică oricînd au ocazia. "Lupii" s-au blocat la Braşov, 1-1, Astra a eşuat la Cluj. Un 0-1 dezastruos pentru o formaţie cu doi internaţionali pe banca de rezerve, Silviu Lung şi Găman.

U a marcat ca urmare a unei gafe a stoperilor de la Giurgiu, mai ales a lui Ben Youssef, şi graţie instinctului lui Lemnaru, atacantul pe care Dinamo l-a ţinut la "satelit" de mai avea un pic şi îşi consuma cariera în ligile inferioare. Lemnaru a preluat excelent o pasă a lui Kovacs şi a tras perfect.

Astra a dominat după golul primit numai pentru că "şepcile roşii" au ţinut să joace pe contraatac. Nu a existat nici o ocazie foarte bună a echipei lui Isăilă.

Doar o ocazie pentru Balaj să-l elimine pe Enache, înaintea pauzei, dar arbitrul l-a iertat pe jucătorul giurgiuvenilor de al doilea "galben" în minutul 42. Pînă la urmă, asta n-a schimbat nimic. U, victima Stelei, e egala Astrei. Şi concurenţa pentru titlu se diluează.

"Îmi pare rău că m-am lăsat convins de Dinu Gheorghe că Isăilă e antrenor. O echipă bună se face cu un tehnician de calitate. Nu mai sperăm la titlu!" (Ioan Niculae, antrenor Astra)

"Noi am fost foarte naivi la golul lor, nu ne-au surprins cu nimic. În plus, am suferit mult la finalizare, am ratat trei ocazii imense" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Nu ne-am propus să cîştigăm campionatul, nu va fi o tragedie dacă nu o facem. Dar nu ne dăm încă bătuţi" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Jucătorii mei au avut o atitudine fantastică, au învins o echipă incredibilă. Le mulţumesc suporterilor, au venit în număr mare şi s-au comportat exemplar" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

607375-u-cluj-astra-1-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cucu2011
cucu2011  •  02 Martie 2014, 13:16

Nu se poate spune sub nicio forma ca Astra a jucat prost -din contra. A avut in fata insa un portar de zile mari si pot spune chiar norocos.Astra a avut o posesie a mingii superioara [mult] fata de cei de la U.Pana la finalul meciului am trait cu impresia ca va egala,desi nu-mi doream.Ma mir ca anumiti suporteri ai Astrei vorbesc de blat.Acum ce mi s-a parut la U :jucatorul Kovaci[cat ajucat ] a fost foarte bun,cu viteza in actiuni si f.indraznet [eu nu-l schimbam] ; Borza a fost lent,fara nerv si de aceea Matel parca era extrema ;Calcan trebuia introdus mai devreme -bataios si el ;inaintasi trebuie sa forteze mai mult -altfel nu ai cum sa obtii 11 m. Ar fi mai de spus dar inchei cu HAIDE U

lifekilled
lifekilled  •  01 Martie 2014, 22:08

In primul rand !!!! Neculae nu este antrenorul Astrei cum ati aberat in articol :)) In al doilea rand Neculae este ceva ... un tampit deranjat mintal ... Dupa ce Isaila a luat echipa aia de parte a doua a clasamentului si a dus-o prin cupele europene , se apuca retardatul ( care nu stie fotbal nici macar cat stie cainele mei Demon ) sa il mushte de poponeatza pe acest antrenor care nu i-a gresit cu nimic . In al treilea rand ... Fortza Steaua ! :)

dorin_andrei
dorin_andrei  •  01 Martie 2014, 15:43

Toata IARNA , NU mai aveai loc pe nici un POST TV , de GRANZII de la ASTRA : CA SUNT lideri , CA SE BAT LA TITLU , ca s-au intarit si nu-i mai intrece NIMENI , ca sunt pregatiti sa ia EVENTUL , samd . APA DE PLOAIE !!!! Au mai si CUMPARAT UN MECI CU REAL MADRID ( !!!!????????) Si echipa suporterilor din MADRID face scor cu ASTRA GIURGIU !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează