FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 4-1

VIDEO Astra executată de Istvan Kovacs » Ben Youssef, eliminat gratuit!

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 11:11

Istvan Kovacs a comis o eroare gravă în timpul derby-ului dintre CFR Cluj şi Astra, scor 1-4, eliminîndu-l aiurea pe Syam Ben Youssef.
Fundaşul giurgiuvenilor a fost introdus la pauză în locul lui Toure, din cauză că acesta din urmă fusese avertizat chiar în startul meciului. Mutarea nu a fost una inspirată, Ben Youssef trăgînd un adversar de tricou în marginea careului, iar arbitrul Kovacs a decis să îl elimine pe fundaşul giurgiuvenilor (64).

Decizia a fost greşită din cauză că apărătorul nu era ultimul om din drumul spre poartă şi faza nu era una iminentă de gol. Eliminarea a venit la scorul de 2-1 pentru CFR Cluj, cînd astralii reuşiseră să revină în joc.

Enache, iertat de roşu
Gabriel Enache a fost aproape de a încasa cartonaş roşu în prima repriză, la un corner al giurgiuvenilor. Aripa dreaptă a trupei lui Isăilă a avut un conflict în interiorul careului cu spaniolul Monroy, în timp ce Budescu se pregătea să execute lovitura de la colţ, iar internaţionalul român i-a dat un cap în gură ibericului. "Centralul" Kovacs a văzut contactul, însă a decis să arate doar un "avertisment".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (231)
addy.
addy.  •  25 Septembrie 2014, 13:49

A fost eliminare corecta...a faultat in postura de ultimul aparator.Ce vroia Neculaie sa ii rupa picioarele si atunci era corecta?era ultimul aparator. e rosu.

euce
euce  •  18 Septembrie 2014, 10:11

hai "scribalau"de duzina,auzi nu era ultim aparator,nu era ocazie iminenta de gol,toate acestea erau,cine a vazut meciul poate sa confirme,in rest totul este gargara,ca sa-i dea un pic de satisfactie lu "niciolae&vama"si sa scuze incapacitatea de reactie a lui Isaila,Kovacs,a gresit in prima repriza ca nu a dat rosu lui Enache

gigipenal
gigipenal  •  15 Septembrie 2014, 17:52

Ioanitioaia tocmai a scris un editorial in care spune clar ca jucatorul astrei a fost eliminat corcect el fiind in postura de ultim aparator deci jegul care a scris titlul asta provocator ar face bine sa se autosesizeze si sa revina cu un nou titlu, de ex.ma pun in genunchi in fata tuturor si- mi cer iertare de la toti care s-au simtit jigniti de tampenia mea

Vezi toate comentariile (231)
Comentează