FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - ASTRA 1-3

VIDEO Astrele au decis: Ceahlăul în "B"! » Giurgiuvenii au ratat cît pentru 5 meciuri, dar s-au ales cu victoria: 3-1

Budescu și-a trecut ieri în cont a 8-a reușită stagională
Budescu și-a trecut ieri în cont a 8-a reușită stagională

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2015 00:00

După eșecul de ieri, nemțenii nu mai au decît șanse pur matematice de a evita matineul.

Pentru Ceahlăul, lucrurile erau destul de evidente: cîștiga cu Astra și mai spera la rămînerea în prima divizie. Dar Șumi a venit să facă treabă la Giurgiu și au atacat continuu, tot meciul. Nu e un fel de a spune, s-a jucat practiv doar la poarta lui Jovici!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dunărenii s-au transformat și arată excelent pe finalul de sezon. Deși tabela arăta 0-1, nici un jucător în alb nu punctase. Ichim s-a ocupat de deschiderea scorului, numai că a greșit poarta.

Oricum, execuția a fost fină: fundașul a încercat să trimită în corner o minge periculoasă de pe 6 metri, însă a plasat-o impecabil în vinclul propriu!

Apoi, oaspeții au ratat pe bandă rulantă. Greu de imaginat cît de mult. Orice fază era ocazie mare, iar dacă Astra marca de încă 5-6 ori, nu se supăra nimeni. "Ocaziile se răzbună". Prost mai sună clișeele, dar cît sînt de adevărate!

Sialmas s-a înălțat la una dintre puținele oportunități ale moldovenilor și i-a luat tot cheful lui Șumudică. 1-1. "Fotbalul e nedrept". Alt clișeu, la fel de adevărat.

Pînă la urmă, tot nemțenii au fost cei care și-au ajutat adversarii: Jovici a ieșit incredibil de prost pe o minge, iar Budescu a dat un gol mult prea simplu pentru potențialul lui. Fatai a încheiat balul, la cîteva minute după ce a fost aruncat în luptă.

Din păcate pentru puținii ei susținători, Ceahlăul chiar nu arată ca o echipă de primă divizie. Sub comanda lui Ze Maria, trupa din Piatra Neamț măcar avea un farmec al ei. Acum, părăsește Liga 1 fără să lase regrete în urmă.

"Nu cred că mai avem la ce să sperăm. Singurul joc în care am avut ghinion a fost cel cu Petrolul, cînd am fost egalați în prelungiri. În acest meci nu avem ce să comentăm"
Vlad Achim, căpitan Ceahlăul

"Am avut ceva emoții după ce ne-au egalat. Domnul Șumudică vorbește mult cu noi, ne-a redat plăcerea de a juca fotbal"
Constantin Budescu, căpitan Astra

"De cînd sînt antrenor, la nici o echipă n-am avut atîtea ocazii într-un singur joc! Am avut șapte faze singuri cu portarul. Contrar la ceea ce s-a întîmplat, și-au dat ei autogol... E incredibil! Oricum, sînt mulțumit de joc"
Marius Șumudică, antrenor Astra

ceahlaul astra 1 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează