FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Atac la MM Stoica: „E un om pervers, e ca un șarpe. L-am căutat într-o noapte prin tot Bucureștiul, îl mâncam!”

Mihai Stoica // FOTO: GSP
Mihai Stoica // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 13:04

Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din peisajul fotbalului românesc, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. Cunoscut drept un temperament conflictual, acesta a povestit și disputa pe care a avut-o în trecut cu Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB. 

„Îl mâncam dacă îl prindeam pe MM Stoica, l-am căutat într-o noapte prin toate barurile și restaurantele din București. Îl mâncam! A venit Gigi Becali până la urmă și ne-a împăcat. 

E un tip de om pervers, așa e el ca om, nimeni nu se poate împrieteni cu el. Chiar dacă îi faci un bine, el tot caută să-ți facă rău. MM Stoica e o persoană care îți alunecă printre mâini, e ca un șarpe”, a spus Dumitru „Ciorbă”, la emisiunea GSP Live

Vezi și: VIDEO Laurențiu Reghecampf, acuzat că a fost implicat în mafia pariurilor pe vremea când antrena în România: „Se juca direct din tribune”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ataraxia
ataraxia  •  23 Ianuarie 2019, 20:19

Stucan=Capatos!

hanmocar
hanmocar  •  23 Ianuarie 2019, 19:45

stucan cu capu' cit televizoru' ... hahaha .... !!!

883135188391540
Popa Corneliu  •  23 Ianuarie 2019, 18:17

Stucane, MM-ul este un serpisor fata de marele Dumitru Tudor, este anaconda! Dar ce sa faci si tu cu ura impotriva lui Becali, te razbuni si tu cum poti si cum vrea dl Dancu, nu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează