FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Atenție, IMAGINI HORROR! Pe cine aduci, Rednic? Fundașul Diarra s-a prăbușit pe gazon la fel ca Ekeng. Scene șocante cu africanul dorit să întărească apărarea lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 20:43

Dinamo se pregătește să-i ofere un contract lui Abdel Diarra (23 de ani), un fundaș central ivorian venit în probe la clubul din Ștefan cel Mare la finele lui noiembrie, însă Gazeta a descoperit imagini terifiante în care jucătorul african se prăbușește din senin inconștient pe gazon în timpul unui meci jucat anul trecut în Suedia. Fotbalistul s-a înțeles deja cu Dinamo și în zilele următoare ar trebui să meargă la INMS pentru a face vizita medicală. 

Scena petrecută pe 12 mai 2017 amintește de momentul în care dinamovistul Patrick Ekeng a căzut pe teren și nu a mai putut fi salvat nici de doctorii de pe ambulanță, nici de cei de la Spitalul de Urgență.

Momentul cu Diarra a avut loc anul trecut în partida Syrianska - Atvidabergs FF 3-0, jucată în liga a doua suedeză. În minutul 17, Diarra a primit o minge în propria jumătate, a preluat, apoi și-a pierdut busola.

Imaginile sunt șocante. Deși nu era presat de niciun adversar, fotbalistul pur și simplu dă senzația că nu mai vede mingea și face o preluare în gol, apoi se dezechilibrează și cade cu fața în jos. Un spasm i-a cuprins picioarele. Panicați, colegii săi și doctorii celor doi echipe s-au repezit spre el și l-au întors pe o parte.

Doctorul echipei, Albert Ercan, a declarat pentru cotidianul suedez Aftonbladet că jucătorul “a primit probabil o lovitură care i-a cauzat un leșin. După un minut, a început să-și revină. Apoi, când l-am ridicat pe targă a mai suferit un atac care a durat 20 de secunde”.

Capturi cu momentul terifiant:

După minute bune de îngrijiri, Diarra a fost transportat la spital, unde a rămas sub observație timp de patru ore. După două zile, africanul a dat un interviu presei suedeze în care a declarat că a fost inconștient până a fost urcat în ambulanță:

“Nu-mi aduc aminte nimic din ce s-a întâmplat. Știu doar că m-am trezit în ambulanță. Prietena mea s-a speriat foarte tare și a venit la spital. Mi-au făcut mai multe teste, dar nu era niciun pericol. Acum mă simt bine, dar nu îndrăznesc să-i spun mamei mele ce s-a întâmplat”.

5
Abdel Diarra (al doilea din dreapta)

A dispărut rapid din lot!

Peste 4 zile de la incident, Diarra a ratat meciul cu Brommapojkarna, pierdut cu 2-1. Fundașul ivorian a revenit pe 21 mai, la 9 zile după prăbușirea pe gazon, intrând în minutul 69 al meciului cu Orgryte. După alte trei partide ca titular, Diarra a dispărut din lot, iar în iunie, la jumătatea sezonului, a părăsit echipa suedeză.

În august 2017, Diarra a semnat cu KFCO Beerschot, echipă din liga a doua belgiană. În toamna lui 2017 a fost mai mult rezervă neutilizată, dar în această primăvară Diarra a jucat în 9 din cele 10 meciuri disputate de Beerschot în barajul de promovare din liga a doua.

Din vara anului 2018 fotbalistul este liber de contract!

Surse din cadrul clubului dinamovist susțin că nimeni nu știe despre prăbușirea jucătorului pe gazon. Diarra a preferată să ascundă incidentul.

Conducerea clubului Dinamo nu a putut fi contactată pentru a comenta incidentul de anul trecut.

  • Camerunezul Patrick Ekeng s-a prăbușit în minutul 70 al partidei Dinamo - Viitorul 3-3, 6 mai 2016. Decesul a fost declarat după aproximativ o oră și jumătate. Ekeng venise la Dinamo la începutul returului sezonului 2015-16 de la Cordoba și avea două selecții în naționala Camerunului. Fotbalistului i-a fost descoperită la autopsie o malformație cardiacă. 
  • Pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan a decedat pe teren în timpul unui amical al lui Dinamo disputat la Oltenița.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Decembrie 2018, 23:45

cu adevarat groapa din stefan cel mare este cimitirul elefantilor !

merace
merace  •  05 Decembrie 2018, 22:50

Ce articol stupid! Despre un PRETINS posibil transfer la Dinamo... Scrieti, bre, despre ce s-a semnat deja, nu despre ce nu se stie daca se va semna vreodata!

1998070893568788
Mirea Iulian  •  05 Decembrie 2018, 22:28

La mintea voastra si daca il transfera pe Mesi tot nu e bine,aveti paranoia baieti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează