FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Au dat lovitura :) » Dinamoviştii au transferat un jucător care poate evolua fundaş, mijlocaş şi atacant

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 februarie 2014 11:35

Stephane Acka este noul transfer al lui Dinamo, fotbalist adus de la FCU Craiova.

Ivorianul de 23 de ani a fost adus în Bănie anul trecut de Nicolo Napoli. Pînă atunci, mai jucase doar în liga a 5-a din Italia, la echipele Legnago Salus şi A.C. Belluno 1905, dar jucătorul susţine că a trecut şi pe la Verona.

Înalt de 1,82 m, Acka e prezentat pe unele site-uri din străinătate ca fiind mijlocaş, dar la Craiova a evoluat doar ca fundaş central şi dreapta. Probabil pentru postul de stoper l-au transferat şi dinamoviştii, care au rămas descoperiţi după accidentarea lui Durimel.

E fundaş, mijlocaş şi atacant

Fotbalistul ivorian a explicat în momentul în care s-a transferat la Ştiinţa: "Am început fotbalul la 9 ani, atunci am venit şi în Europa. În Coasta de Fildeş nu am jucat deloc, am plecat în Italia de mic. Primul meu post a fost cel de atacant, acolo am jucat şi la Hellas Verona.

Am evoluat şi la mijlocul terenului în Italia, apoi am fost retras în linia defensivă, datorită calităţilor mele fizice. Dacă antrenorul îmi va cere să joc în ofensivă sau la mijloc, voi evolua. Deocamdată sînt fundaş".

Acka nu va putea debuta la Dinamo decît după ce-şi rezolvă litigiul cu echipa lui Mititelu. După ce fotbalistul a fost declarat liber de contract, Universitatea a făcut recurs.

Vezi VIDEO cu evoluţia lui Acka din meciul FCU Craiova - CSU Craiova 0-0

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
cainerau1953
cainerau1953  •  26 Februarie 2014, 22:56

ohooo insfarsit un jucator pe mai multe posturi, akum nu vom mai transfera pe nimeni ca asta poate sa ocupe 10 posturi, poate juca fundas,mijlocas,atacant dar si specatator :))))))))) vai de pl noastra, orikum din videou ala nu-i rau !!!

1745flo
1745flo  •  26 Februarie 2014, 22:00

e bun baiatu asta, ar putea sa-i inlocuiasca pe grigore, matei si inca vreo doi sau trei impiedicati simultan!

petre89
petre89  •  26 Februarie 2014, 21:11

numai AngheLAKE ala putea sa faca un asemenea transfer de mare calitate....inca 3-4 jucatori din astia si castigam cupa satelor in liga a 5-a!!!!New Dinamo de maidan...pacat de aceasta echipa ca se distruge incet si cuprinzator!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close