FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 0-1

VIDEO Au dat-o-n bară! » Viitorul a jucat mai bine, dar a pierdut şi meciul cu Pandurii, 0-1

Băluță (stînga) a nimerit doar bara, Ungurușan și ceilalți olteni au fost mai pragmatici
Băluță (stînga) a nimerit doar bara, Ungurușan și ceilalți olteni au fost mai pragmatici

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 22:35

Gazdele au jucat mai bine, au avut ocaziile mai clare, însă au ratat enorm, inclusiv două bare, în timp ce gorjenii au marcat la singura mare şansă la poarta lui Balauru.

Pandurii a venit ieri la Chiajna stoarsă de puteri şi de nervi după meciul pierdut cu Fiorentina şi a dat peste o echipă proaspătă şi supermotivată a Viitorului.

Acest contrast a fost vizibil şi pe gazon, în prima repriză raportul ocaziilor de gol fiind 4-0 pentru gazde: Băluţă a tras în transversală (21), Mingote a scos de sub bară torpila lui Larie (23), Gavra a ratat din 9 metri (24), după care Benzar a executat bine o lovitură liberă, dar acelaşi Mingote a scos de la rădăcina barei (34).

Şi după pauză, meciul a arătat la fel. Axente a fost blocat (52) în ultimul moment, apoi Gavra a lovit şi el bara (64). La doar 50 de secunde de la acest moment, Pandurii a dat lovitura, total nemeritat.

Distefano şi-a cinstit numele uriaş pe care îl are, cu o pasă senzaţională către Nicoară, iar mijlocaşul stînga l-a executat cu sînge rece pe Balauru. 0-1 final, Viitorul rămîne pe loc retrogradabil, în timp ce Pandurii vine la un singur punct în spatele Petrolului.

8 meciuri din cele 13 jucate de Viitorul în actualul campionat s-au terminat fără gol marcat de echipa patronată de Gică Hagi

"Admit că am jucat slab, însă e bine că am cîştigat. Au fost şi multe meciuri la care am primit felicitări, dar pe care le pierdusem. Pe undeva, există o balanţă" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

594586-viitorul-pandurii-0-1.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  11 Noiembrie 2013, 12:23

Ce note de 2 bani au gorjenii...Eric doar 5 iar Alex, care chiar s-a miscat bine, de un 6, cit a jucat doar 4...mai slab decit muraturile gazde.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează