FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - CSU CRAIOVA 1-2

VIDEO Autogol caraghios în partida CSM Poli Iași - CSU Craiova 1-2

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 21:34

CSU Craiova s-a impus pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 2-1, însă a fost la un pas să rateze victoria după un autogol caraghios al portughezului Tiago Ferreira (24 de ani).

În minutul 67, când CSU conducea cu 1-0, Tiago a respins defectuos o minge în proprie poartă. Stoperul a încercat să respingă o centrare a ieșenilor, dar a deviat mingea cu pieptul în proprie poartă, nelăsându-i nicio șansă propriului goalkeeper, Calancea. (VIDEO)

În cele din urmă, CSU s-a impus cu 2-1, oltenii fiind salvați de golul lui Băluță din minutul 76 (Vezi video cu cele mai importante faze ale partidei)

CSM Poli Iași a beneficiat de cel de-al patrulea autogol din actualul sezon, după cele din meciurile cu Concordia Chiajna, 1-0, Juventus București, 2-2, și FC Voluntari, 2-1.

Citește aici cronica meciului CSM Poli Iași - CSU Craiova 1-2 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  15 Octombrie 2017, 09:19
Postat de romulus65 pe 14 Octombrie 2017, 22:56

Tiago a gresit grav la acel autogol, a fost o greseala de apreciere a traiectoriei balonului, dar cine nu greseste? Dincolo de acest autogol Tiago Ferreira este un fotbalist foarte bun.

.. pentru mocirla din liga 1. nu uita sa specifici asta niciodata.

romulus65
romulus65  •  14 Octombrie 2017, 23:26

A fost un autogol spectaculos nu caraghios, imparabil pentru portar.

romulus65
romulus65  •  14 Octombrie 2017, 22:56

Tiago a gresit grav la acel autogol, a fost o greseala de apreciere a traiectoriei balonului, dar cine nu greseste? Dincolo de acest autogol Tiago Ferreira este un fotbalist foarte bun.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează