FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BOTOŞANI 1-2

VIDEO Automutilare! » Lecţie de ghinion: cum să domini o partidă şi să iei bătaie: Pandurii - Botoşani 1-2

Articol de - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:51

Pandurii a dominat cap-coadă meciul, a tras la poartă un şut la fiecare 3 minute, însă de cîştigat au făcut-o oaspeţii, care au avut un noroc colosal.

Meciul de ieri trebuie să-i fi spălat păcatele lui Petre Grigoraş din viaţa asta, dar şi din următoarele 6 vieţi. Dacă are păcate. Dacă nu, înseamnă că e cel mai ghinionist antrenor din lume! Chiar nu poate fi explicat ce s-a petrecut în Pandurii - FC Botoşani.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gazdele au dominat de o manieră umilitoare pentru moldoveni, au produs un adevărat bombardament la poarta lui Curileac, însă au marcat un singur gol.

De partea cealaltă, oamenii lui Leo Grozavu au trecut rar de mijlocul terenului, au ajuns şi mai rar prin careul advers, dar atunci cînd au făcut-o, au băgat mingea în poartă. De două ori. Şi s-a terminat 1-2.

Singurul parametru în care Botoşani a fost în avantaj. În rest, cifre parcă trase la xerox cu cele ale raportului celebrului meci celebru de acum 29 de ani, România - Irlanda de Nord 0-1.

Alba-neagra cu penalty!
În minutul 38 s-a produs cel mai controversat moment al meciului. Mingea s-a plimbat prin faţa careului oaspeţilor, a fost respinsă, arbitrul a lăsat impresia că lasă jocul să continue, după care, brusc, s-a oprit din alergare şi a indicat penalty.

Moldovenii au protestat vehement, Adrian Cojocaru a mers să se consulte şi cu asistentul Stelian Slabu, după care a anulat decizia de a pune balonul pe punctul cu var, lucru care i-a scos din minţi pe jucătorii gorjeni. Reluările TV i-au dat însă dreptate "centralului", dar bîlbîiala lui a produs mulţi nervi.

Cifrele meciului sînt şocante
Pandurii - Parametru - FC Botoşani
60% - Posesie - 40%
31 - Şuturi la poartă - 8
9 - Şuturi pe poartă - 3
11 - Cornere - 1
1 - Intervenţii portar - 8

642411-pandurii-botosani-1-2.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
foxy
foxy  •  25 Noiembrie 2014, 08:39
Postat de cristid. pe 24 Noiembrie 2014, 16:19

LOL 31 - Şuturi la poartă - 8

Astia de la Botosani,sunt cei mai bul.angii fotbalisti care au venit pe aici...Cred ca dorm cate doi in pat si au chilotii pe dos...asa ceva n-am vazut de foarte mult timp de pe cand jucam in B acum 30 de ani si jucam cu echipe care-ti dadeau un gol si stateau cate 7-8 in careu si plecau fericiti...Norocul nu e vesnic si exista o lege a compensatiei...De vina ptr infrangera Pandurilor sunt in primul rand arbitrii care au fost, nu zic `pro `Botosani dar au fost foarte slabi...

johnblue
johnblue  •  25 Noiembrie 2014, 02:56
Postat de unico_biancorossi pe 25 Noiembrie 2014, 02:39

31-8, suturi la poarta ? esti paralel, domnule.

Daca el e paralel,tu esti cel putin trist.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 02:39
Postat de maximus303 pe 24 Noiembrie 2014, 14:05

si ca sa continui spunand sa nu punem pe seama ghinionului faptul ca pandurii nu au un jucator suficient de valoros care sa si marcheze sau sa termine fazele pozitiv ci se bazeaza pe mai multi jucatori mediocri la finalizare si dupa finalul meciului sa borbeasca de ghinion si ca sa va dau un exemplu vedeti meciul dintre barcelona v inter in aprilie 2010 cind mourinho venind dupa o victorie acasa cu 3-1 in fata barcelonei si pe cam now a folosit o tatica 5-5-0 culminind cu scoaterea barcelonei din grupele champions league...una peste alta nu un joc spectaculos te ajuta sa cistigi un meci ci momentele de concentrare si inspiratie la finalizarea fazelor

31-8, suturi la poarta ? esti paralel, domnule.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează