FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PANDURII 3-0

VIDEO Baciu și-a salvat postul! » Pandurii, eșec surpriză cu Chiajna: scor 0-3

Execuția simplă cu care Constantinescu a deschis drumul spre victorie
Execuția simplă cu care Constantinescu a deschis drumul spre victorie

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2015 00:00

Chiajna a umilit aseară Pandurii și astfel tehnicianul ilfovenilor, Marius Baciu, a scăpat de demitere.

Marius Baciu a pregătit Chiajna toată săptămîna dinaintea partidei cu Pandurii într-un stres continuu, primarul Minea dorind să-l demită. Echipa ilfoveană a început meciul mai bine, arătînd un joc fizic, dur, și pe alocuri ofensiv, în special prin tînărul Cătălin Țîră, care a alergat mult, a arătat un plasament bun, dar tot ce a putut să scoată a fost un șut în portarul gorjenilor, Mingote, în minutul 20. Prima repriză nu a arătat foarte mult fotbal, jucătorii celor două echipe fiind deranjați vizibil de căldură.

Show după pauză

În partea secundă, Chiajna a ieșit de la vestiare mult mai agresivă și ofensivă, jucătorii părînd preocupați ca antrenorul lor, Baciu, să nu rămînă fără job. Sugrumați de jocul ilfovenilor, Pandurii au cedat pentru prima oară în minutul 69, cînd veteranul Marian Constantinescu a profitat de o gafă incredibilă a fundașului Vasco Fernandes și a marcat golul descătușării.

Jucătorii Chiajnei au prins și mai mult curaj și s-au mutat în jumătatea adversă, reușind să marcheze al doilea gol prin căpitanul Purece, care a pus bine capul, în interiorul careului mic, după o lovitură liberă executată perfect de Cristescu.

Văzîndu-l pe antrenorul lor cu capul între palme, jucătorii Pandurilor au încercat să se trezească, tardiv însă. Tot gazdele au lovit. Bucurică a centrat în careul lui Mingote, găsindu-l pe Pena, iar atacantul intrat după pauză nu și-a iertat adversarul și a semnat scorul de forfait, dar în același timp și salvarea, măcar pentru o etapă, a antrenorului Marius Baciu.

"A fost o victorie pe deplin meritată. E foarte plăcut. Nu a fost pus în pericol în nici un moment postul lui Marius Baciu, cred. Victoria aceasta a mai scăzut puțin din tensiunea de la echipă"
Marian Constantinescu, atacant Chiajna

"E păcat că am greșit în acest meci, dar asta este, trebuie să ne revenim repede. Am fost jucător aici și e normal că nu m-am putut concentra foarte bine. Sper să ne revenim cît mai repede și să cîștigăm cu CFR"
Welington, atacant Pandurii

"Sîntem niște naivi. Momentul-cheie a fost greșeala de la primul gol. Puteam să urcăm pe primul loc, dar am dat cu piciorul la această oportunitate"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

chiajna pandurii 3 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  14 August 2015, 14:50

eroare! nu baciu si-a salvat postul, ci jucatorii painea! baciu este doar un alt exemplu ca nu esti antrenor daca ai licenta pro...

romelo777
romelo777  •  14 August 2015, 13:17

iedi lu taticu e sapat,maxim 3 etape si zboara!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează