FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CEAHLĂUL 2-0

VIDEO Bad Balaci » Chiajna s-a impus cu 2-0, însă evidenţiatul serii a fost arbitrul

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 23:29

"Centralul" Marian Balaci l-a eclipsat chiar şi pe Serediuc, autor al unei "duble": după ce l-a eliminat gratuit pe Cînu, Costel Ilie a vrut să-şi retragă echipa de pe teren!


"Să nu greşească arbitrii, reacţionez cam violent!" a fost îndemnul feroce al lui Marius Şumudică înaintea partidei cu Ceahlăul. Iar "centralul" Balaci parcă s-a temut de ameninţarea antrenorului: a făcut două greşeli mari, cîte una în defavoarea fiecărei grupări!

Click aici pentru VIDEO!

Mai întîi, nu l-a eliminat pe Marc, care l-a faultat clar de galben, care ar fi fost al doilea, pe Serediuc (48). Apoi, i-a dat "roşu" degeaba lui Cînu: Papasterianos a căzut teatral la un corner, fără ca veteranul să-l atingă, iar Balaci l-a eliminat pe nemţean! Costel Ilie a luat foc, a vrut să-şi scoată echipa de pe teren, însă a fost oprit la timp.
Eroii pozitivi au fost Serediuc şi Welington. Al doilea cu assistul, întîiul cu reuşita, au stabilit un rezultat ce-i urcă pînă pe 8 pe ilfoveni. La egalitate cu CFR Cluj!

611805-caseta-chiajna.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bamse1901
bamse1901  •  05 Aprilie 2014, 09:50

iar arbitrii?

cornelisse
cornelisse  •  05 Aprilie 2014, 09:15

Campionat de doi bani...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează