LIGA 1  ·  STEAUA

VIDEO Balint și Lăcătuș, reîntâlnire istorică în Ghencea: "Băi, ce vremuri au fost!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 17:15

Gabi Balint și Marius Lăcătuș, doi dintre fotbaliștii legendari ai Stelei, s-au reîntâlnit pe stadionul Ghencea și și-au amintit de perioada petrecută în tricoul roș-albastru.

"Băi, ce vremuri au fost… Mă uit și nu-mi vine să cred! Adică sigur că e normal, trebuie să se modernizeze. Așa e viața! Stadionul oricum nu mai putea continua să fie la fel, dar știi, parcă odată dărâmat se duce un pic și din istoria pe care a avut-o Steaua aici! Casa ei aici a fost.

Ar fi frumos să ne cheme la inaugurarea stadionului, că de jucat nu mă gândesc nici la figurație" a declarat Balint într-un reportaj realizat de "Eu Sunt 12".

"Și echipa națională tot aici a avut casa la un moment dat. Atunci se jucau foarte puține meciuri în provincie și cele mai bune rezultate tot aici au fost. Vine și vremea schimbării" a adăugat Lăcătuș, pentru sursa citată.

"Mie îmi plăcea să joc pe partea de la tribuna oficială. Mă simțeam mai important când îi aveam pe toți ăia în spate cu epoleți, cu umerii grei"
Gabi BalintLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (2)
Dumitru Neculai  •  13 Decembrie 2017, 22:39

BAI CE BULAN AM AVUT VOI ATI FOST CUM A CASTIGAT CONSTANTINESCU PRESEDENTIA

ang3ldev1l  •  13 Decembrie 2017, 19:40

degaba ai sigla ia in piept daca esti la al doilea club de fotbal inventat de catre armata romana

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1