FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Bancu cu olteni! Craiova sabotată de căpitan la meciul cu CFR Cluj, scor 1-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 00:00

Craiova n-a câştigat ieri din cauza celui care a purtat banderola de căpitan şi care a încasat prosteşte două cartonaşe galbene.

Fără intervenţia DNA-ului în cazul patronului Craiovei, Mihai Rotaru, dar şi fără intrarea în insolvenţă a CFR-ului, meciul de ieri s-ar fi jucat cu siguranţă în play-off şi ar fi avut foarte probabil pe masă o participare în Europa. Aşa, în ciuda faptului că vremea a fost superbă ieri în Oltenia, la stadion au venit doar 1.500 de spectatori.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Zlatinski, gol întâmplător

Măcar n-a fost un meci plictisitor. Craiova, în ciuda faptului că a pierdut jucători importanţi, continuă să aibă calitate multă. Plus viteză şi agresivitate. Golul a venit însă întâmplător.

Zlatinski a vrut să centreze, a lovit greşit mingea, iar Traian Marc a lut un gol pe care şi l-ar putea reproşa chiar şi un portar de 14-15 ani, nu doar unul de vârsta şi cu experienţa lui.

Craiova putea închide meciul după numai 23 de minute. Fandarea excepţională a lui Madson în careul advers l-a lăsat singur cu Marc, însă şutul său a ocolit poarta cu doar câţiva centimetri.

CFR, ocazie mare în minutul 88

Conceicao a schimbat benzile la pauză, dar CFR a continuat să joace prea lent şi fără randament. Şi-a creat o singură şansă, când Bud a ratat din situaţie de "unu la unu" cu Straton. Meciul s-ar fi terminat cu victoria gazdelor dacă Bancu ar fi fost un căpitan responsabil. Dar n-a fost, a încasat două avertismente fără sens, şi-a lăsat echipa în 10 şi a expus-o pe final de meci.

Iar CFR a simţit imediat miros de sânge şi a muşcat prin Alexandru Păun. Clujenii puteau chiar să şi câştige, dar Gomelt a "mângâiat" bara la şutul său cu stângul (88). 1-1 final, rezultat care o încurcă pe Craiova şi deschide sticle de şampanie la Iaşi. Un oraş care visează din ce în ce mai mult la o participare europeană.

"Ne mulţumim şi cu acest punct, chiar dacă am avut o ocazie mare la 1-1. Am făcut un meci slab în prima repriză, apoi ne-am schimbat atitudinea"
Alexandru Păun, CFR Cluj

"Sunt sigur că Zlatinski n-a vrut să dea la poartă, a încercat să centreze, balonul i-a sărit şi a dat perfect, execuţia lui m-a surprins, eu plecasem pe centrare, se mai întâmplă să iei asemenea goluri"
Traian Marc, CFR Cluj

"Din cauza unei prostii făcute de mine, când am luat acel cartonaş roşu, n-am câştigat meciul. Mă simt extrem de dezamăgit, dar şi Tânc a făcut 6 faulturi de nu-mi mai simt glezna şi a luat un singur galben"
Nicuşor Bancu, CSU Craiova

"Nu înţeleg contestările din tribună fiindcă am avut un parcurs cât de cât bun, acasă n-am pierdut niciun meci în play-out, dar aici lucrurile bune se uită repede"
Bogdan Vătăjelu, CSU Craiova

5 lunişi o săptămână trecuseră de la precedentul gol marcat de Păun în Liga 1, pe 1 noiembrie 2015, în meciul CFR - Steaua 2-0

CIFRELE MECIULUI

  • Posesie: 47% - 53%
  • Şuturi la poartă: 8-10
  • Şuturi pe poartă: 5-5
  • Cornere: 6-7

craiova cfr 1 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează