FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO Banii nu aduc fericirea! » CS U Craiova continuă să dezamăgească în Liga 1, 0-1 cu Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 09:28

Medieşenii au învins la limită vedetele Craiovei, dar au arătat un joc ofensiv şi sigur, nefiind puşi în dificultate de CS U nici o secundă.

CS U Craiova devine uşor, dar sigur, cea mai bună dovadă ca fotbalul înseamnă mult mai mult decît investiţii financiare venite peste noapte. Poate pentru promovarea din liga secundă este o variantă bună, dar pentru a emite pretenţii în prima ligă, sigur nu.

Acest lucru s-a văzut aseară, echipa vedetelor, antrenată de Jerry Gane, fiind încă din primele minute sufocată de Gazul lui Dulca. Un Gaz agresiv, care a obligat Craiova în mai multe rînduri să paseze în spate, sugrîmînd-o tot timpul!

Şcoala italiană
Surpriza a venit de la mijlocaşul Cosimo Figliomeni, un tînăr ajuns la Mediaş din liga a 3-a italiană. Pe o respingere a craiovenilor mingea a ajuns la italianul de 21 de ani. Acesta şi-a aşezat balonul pentru un şut năprasnic din 16 metri, central. Execuţia l-a făcut pe Straton să plonjeze acrobatic, dar inutil, pentru că balonul a trecut pe lîngă mănuşa sa, direct în aţe.

Atacantul oltenilor, Curelea, are un salariu de peste 10.000 de euro pe lună, dar parcă banii primiţi de Figliomeni, 2.000 euro, au o valoare mai mare cînd compari jocul celor doi de aseară.

750.000 de euro este cota lui Curelea. Figliomeni valorează 150.000 de euro

"Eu sînt antrenorul Craiovei în acest moment, nu renunţ aşa uşor, după cîteva meciuri mai puţin reuşite. Sînt un luptător, dar nu depinde numai de mine, ci şi de conducători" (Ionel Gane, antrenor CSU Craiova)

"Sîntem supăraţi că nu putem cîştiga de 4 meciuri. Nu am jucat bine şi sîntem conştienţi de asta. Sperăm să ne revenim, în următorul meci de acasă este obligatoriu să batem!" (Pablo Brandan, mijlocaş CSU Craiova)

Ce a spus Dulca după meci la Look TV:
- Acest meci a fost cel mai important din acest campionat, pentru că veneam după 3 rezultate pozitive şi aveam nevoie de continuitate în evoluţie.
- E foarte important pentru mine că pînă acum am primit un singur gol. Asta înseamnă că avem o organizare foarte, foarte bună şi asta mă bucură.
- Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece pentru că urmează 3 meciuri grele, cu CFR, Pandurii şi Steaua. Sperăm să scoate maxim şi din aceste partide, avem un moral bun.

630229-gaz-metan-csu-craiova-1-0.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Bucurie nebună :)
După ce a marcat, Cosimo Figliomeni s-a dus ţintă la marginea terenului pentru a se bucura alături de Massimo Stalteri, preparatorul fizic italian al lui Cristi Dulca. Bucuria tînărului mijlocaş a fost una exagerată şi a semănat mai mult cu o scenă de K-1, acesta smucindu-l şi îmbrîncindu-l pe prepatorul fizic.

Emoţii cu Buziuc
Alexandru Buziuc, vîrful de atac al medieşenilor, le-a dat emoţii celor din stafful tehnic de la Gaz Metan chiar în debutul confruntării de vineri seara. În primele minute ale duelului cu craiovenii, atacantul a resimţit destul de puternic un contact cu unul dintre adversarii săi şi a fost nevoit să primească îngrijiri medicale în afara terenului. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar jucătorul a putut să continue partida. În cele din urmă, Buziuc a fost înlocuit în minutul 74, atunci cînd a acuzat iar probleme medicale.

Pustai sau Cîrţu
După înfrîngerea de aseară, şefii Craiovei doresc să renunţe la serviciile antrenorului Jerry Gane. Principalii doi candidaţi pentru acest post sînt chiar fostul antrenor al celor de la Gaz Metan, Cristi Pustai, dar şi Sorin Cîrţu, ultimul fiind pe placul şefilor pentru că este oltean.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:17
Postat de sorin58 pe 16 August 2014, 10:11

Puneti-l pe Partu antrenor.......o retrogradata sigura se va sti atunci.

eu cred ca nu antrenorii sunt esentiali la craiova.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:14
Postat de dumi67 pe 16 August 2014, 19:47

respect savoss

pai cam are dreptate. cu doar 2 p... dupa 6 etape... nu se stie....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:14
Postat de valiza.epo pe 16 August 2014, 09:09

Si... care ar fi acele vedete ale Craiovei?! A intrat Olgutza pe teren?!? Sau numiti "vedete" acele aratari stranii care se misca bezmetic pe teren, precum "vedetele" de la Click pe centura?!?

si cu astia ai ceva, domnule ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează