FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASA TÎRGU MUREŞ 0-0

VIDEO Bara e cu Regalitatea » Viitorul, salvat de ratările mureşenilor, care au avut două bare pe final, 0-0

Gabi Mureșan a luat din nou galben și va fi suspendat etapa viitoare
Gabi Mureșan a luat din nou galben și va fi suspendat etapa viitoare

Articol de - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:18

Viitorul a remizat pe teren propriu cu ASA Tîrgu Mureş după ce oaspeţii au lovit de două ori transversala şi au ratat şi o ocazie mare pe final.

Echipa lui Gheorghe Hagi i-a luat tare pe mureşeni, fără a-i lăsa prea mult timp să se acomodeze cu gazonul sintetic de la Chiajna. E clar că Regele a mizat pe un gol rapid, sperînd să-i surprindă pe oaspeţi, cei care sînt revelaţia Ligii 1 în acest sezon.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După doar trei minute, Ţîru a trimis cu capul la colţul lung, însă Stăncioiu a respins în lateral cu un plonjon spectaculos. Viitorul a rămas sus, iar Tănase a irosit o şansă bună de a înscrie. S-a trezit cu mingea la picior la 7 metri de poartă, dar a întîrziat şutul, iar Stăncioiu s-a opus (7).

Asaltul gazdelor a continuat cu un şut al lui Mitriţă, reţinut şi el de portar (13). ASA nu şi-a revenit pînă la pauză, reuşind cu greu să ajungă la poarta lui Buzbuchi.

Partea a doua a fost una total opusă, de parcă cele două formaţii ar fi schimbat tricourile la vestiar. Viitorul a stat cuminte, mizînd pe cartea contraatacului.

Mureşenii au forţat mai mult. Mai întîi Axente a rămas singur cu Buzbuchi, dar a fost blocat (51), apoi Bejan a lovit transversala cu un şut năprasnic din interiorul careului (59). A fost imitat de Gabi Mureşan în minutul 85, iar în prelungiri Sălăgeanu şi Henrique nu l-au putut învinge pe Buzbuchi în aceeaşi fază, iar Hora a şutat în blocajul lui Neacşa.

Ambele formaţii au rămas neînvinse în ultimele 4 etape, dar pentru Hagi urmează duelul cu Dinamo, din Ştefan cel Mare.

Mureşan şi Feussi, suspendaţi
Cristi Pustai a pierdut doi jucători pentru meciul cu Gaz Metan, din etapa viitoare. Gabi Mureşan şi Patrice Feussi au încasat cartonaşe galbene şi vor fi suspendaţi pentru meciul de vineri. Cei doi sînt singurii fotbalişti ai mureşenilor care au fost avertizaţi. Mureşan a ajuns la 7 "galbene" în acest sezon, iar Feussi la 4.

"E un egal care nu ajută nici o formaţie, totuşi am adunat un punct în clasament. Au fost două reprize diferite. În prima Viitorul ne-a pus probleme, dar ne-a salvat Stăncioiu, însă cea de-a doua ne-a aparţinut" (Cristi Pustai, antrenor Tîrgu Mureş)

"Sînt mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii mei, totuşi trebuie să muncim mai mult. Sîntem pe un drum bun, sperăm să continuăm aşa. Mergem în Ştefan cel Mare să scoatem un rezultat bun" (Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul)

640184-viitorul-asa-0-0.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
almaviva
almaviva  •  04 Noiembrie 2014, 17:42

Doamne, ce titlu anost! Auzi, 'bara e cu regalitatea.' Gretos!!!

entziu
entziu  •  04 Noiembrie 2014, 14:30

ce mm ai vrut sa spui, ungure? sau pana acum "tu nu ai invetzat se scrie romaneste?"

laszlo388
laszlo388  •  04 Noiembrie 2014, 11:37

intre a lovi si a inpinge e difrenta mare,e la fel ca intre tine si fotbalul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează