FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

VIDEO Bătaie între Mutu și un antrenor! A vorbit un fost coleg al "Briliantului": "I-a suflat fum de țigară în ochi și așa a început tot" » Detalii incredibile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 19:04

Adrian Mutu și Fabrizio Ravanelli au colaborat în perioada de la Ajaccio, când actualul director general al lui Dinamo a jucat acolo, iar Ravanelli era antrenor.

Cei doi ar fi avut o altercație, dezvăluire făcută de Ronald Zubar, fost coleg al lui Mutu la clubul francez.

Zubar a venit la Ajaccio în același timp cu Ravanelli, în vara lui 2013. Acesta e bun prieten cu fostul căpitan al echipei naționale și și-a adus aminte de episodul cu Ravanelli într-o emisiune.

Problemele dintre Mutu și antrenorul său au apărut după ce "Briliantul" a fost trecut pe bancă, iar românul a vrut să să se răzbune și să-i întoarcă pe jucători împotriva antrenorului.

Zubar a povestit la SFR Sport că Ravanelli i s-a plâns, iar jucătorul a mers acasă la Mutu pentru a discuta cu el despre acest lucru. Soția românului l-a avertizat pe francez că Mutu băuse în acea zi alături de mai mulți prieteni din România.

Mutu i-a zis lui Zubar atunci că Ravanelli nu-l respectă și că își bate joc de el. L-a sunat pe antrenorul italian și l-a jignit. Mai mult, l-a chemat la el acasă, iar tehnicianul a venit. De aici lucrurile au degenerat.

"Eşti gelos pe mine. Eu sunt un star în Italia, iar tu eşti un nimeni. Eşti doar un bătrân cu părul alb", i-ar fi spus Mutu lui Ravanelli, potrivit declarațiilor de pe reddit.com.

De aici a urmat un schimb dur de replici, iar italianul a cedat nervos, în timp ce Mutu i-a suflat fumul de țigară în față antrenorului său. Cei doi s-au încăierat, iar Zubar a intervenit pentru a-i calma.

"Aşa se fac lucrurile în Italia, atunci când ai ceva de spus cuiva", i-a spus apoi Mutu lui Zubar, când acesta i-a reproșat reacția pe care a avut-o la adresa antrenorului său.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
gigelos
gigelos  •  05 Ianuarie 2017, 13:28

Cu Ravanelli s-a gasit ! Probabil era rupt de beat de nu si-a pus ala mintea cu el .

637419339771745
Marius Dobre  •  05 Ianuarie 2017, 07:16

Ravaneli gelos pe Mutu?????:)))))) Mutu sigur trăsese ceva pe nas....Ravaneli a castigat mai multe trofee ca Mutu si a fost titular la toate echipele pe la care a fost.Mutu a fost titular doar la Florentina iar in aceea perioada fotbalul italian scăzuse mult in calitate.

bamse1901
bamse1901  •  05 Ianuarie 2017, 02:26

Totuși cel cu par alb are trofee mai multe.rușine

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close