FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CSU CRAIOVA 0-2

VIDEO Bătaie la Timișoara - Craiova! Un jucător a fost eliminat la vestiare: "A încercat să mă intimideze!"

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 21:42

Pauza meciului dintre ACS Poli Timișoara și CSU Craiova (Detalii despre partidă AICI) a fost foarte tensionată. Mai mulți jucători ai celor două formații s-au luat la bătaie la vestiare.

VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTELE DE LA TIMIȘOARA!

Totul a plecat din minutul 33, când Țigănașu l-a faultat pe Mitriță, care plecase singur pe contraatac, iar jucătorul bănățenilor a văzut cartonașul roșu.

Mitriță n-a uitat cele întâmplate pe teren și a vrut să se răzbune la pauză, când a sărit la gâtul unor jucători de la Timișoara. La scandal au participat Crețu, Șeroni, Băluță, dar și antrenorul Ionuț Popa.

Arbitrul Istvan Kovacs a văzut scandalul de la vestiare și i-a acordat cartonașul roșu lui Mitriță, care fusese schimbat oricum în prelungirile primei reprize. Crețu și Șeroni au fost primit ”galben”.

"Probabil domnul profesor de la Timișoara a încercat să mă intimideze, dar n-am dat curs scandalului pe tunel. Mitriță e un jucător important pentru noi și din păcate ne va lipsi în următoarele partide"
Andrei Burlacu, CSU Craiova

"A fost o îmbrânceală, dar s-a terminat rapid. A fost un incident, dar nu vreau să comentez ce s-a întâmplat acolo" 
Alin Șeroni, ACS Poli

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Octombrie 2017, 04:37
Postat de lionforever pe 29 Septembrie 2017, 22:30

Ști chestia aia cu mare și prost poate e valabilă la ortopedul seroni

stii cum era aia? decat mare si prost, mai bine mic si bleg! :D in alta ordine de idei, nu mai ziceti domne` domnul Ioanitoaia! el se "produce", cum anapoda ii place sa foloseasca acest cuvant numai la numele de domnu` nea ovi!

983732924972315
Soos Vilmos  •  30 Septembrie 2017, 17:13
Postat de Soos Vilmos pe 29 Septembrie 2017, 23:56

***

Nu stiu care e situatia cu "gena matale" dar e sigur ca tu ai mari probleme cu limba romana.

iobag
iobag  •  30 Septembrie 2017, 13:28
Postat de sakamoto pe 30 Septembrie 2017, 12:02

Blat! Blat! Blat! Jucatorii craioveni au jucat pe contraatac, asa au marcat golurile. Iar timisorenii au fost mereu si mereu, prinshi descoperitzi in aparare. La cornerul care a precedat contraatacul, accidentarea lui nitritza si eliminarea lui tziganashu, TOTZI jucatorii timisoreni au vegetat in careul oltenilor! In astfel de cazuri, echipa in atac, pastreaza 2-3-4 aparatori, care previn un contraatac al echipei in aparare. Urmaresc fotbal de peste 50 de ani, asa faza inca n-am vazut! Multe pase gresite, driblinguri eshuate la timisoreni, pierd posesia in momente delicate, n-au vrut sa obtzina puncte. Pseudoscandalul lui nitritza de la vestiar, a fost pt impresia artistica. Cineva le-a impus timisorenilor sa piarda acest meci. Au cistigat cu CFR, Dinamu si pierd lamentabil cu oltenii, care nu au aratat cine stie ce fotbal.BLAT! BLAT! BLAT!

Daca vezi un meci slab cu jucatori slabi nu inseamna ca e blat

Vezi toate comentariile (37)
Comentează