FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PANDURII 3-1

VIDEO Benjamin, jolly-jocker! Pandurii a rezistat o oră, după care s-a prăbuşit, 1-3, iar gazdele au câştigat în principal datorită nigerianului Kuku

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

Leo Grozavu s-a gândit mai mult la meciul cu Astra, din etapa viitoare, atunci când a alcătuit primul "11" de ieri.

A anticipat probabil un meci la îndemână cu Pandurii şi desfăşurarea a 60 de minute din joc nu i-a dat deloc dreptate. Oaspeţii au început mai bine şi au irosit două situaţii, prin Negru şi Hlistei.

Click aici pentru VIDEO!

Apoi a venit golul lui Mihai Roman, ajutat din plin de plonjonul întârziat al lui Daniel Popescu, dar trupa lui Stoican n-a renunţat la luptă. A reintrat în joc datorită unei faze de mare clasă. Pasă verticală Hlistei, preluare şi mai ales execuţie de mare jucător a lui Negruţ: lob peste Cobrea. 1-1 şi moldovenii au început să se precipite, iar dacă Trifu n-ar fi tras în portarul gazdelor din poziţie de "1 la 1" în minutul 57, probabil că Botoşaniul n-ar mai fi reuşit să se impună.

Aşa, a ieşit la rampă, exact ca şi împotriva Craiovei, nigerianul Benjamin Kuku. Mai întâi cu un gol marcat cu mult tact din mijlocul careului, după care i-a oferit lui Golofca un assist pentru reuşita care a închis tabela.

3-1 final şi, duminică, Botoşani e una dintre echipele care arbitrează lupta teribilă pentru accesul în play-off: joacă pe terenul Astrei.

18 șuturia tras Botoşani spre poarta adversarei în meciul de ieri, jumătate dintre ele fiind cadrate

47 de jucătoriau folosit cei de la Pandurii în acest sezon de Liga 1, record absolut între cele 14 formaţii

1 puncta câştigat Pandurii în ultimele 7 etape de campionat

"Niciun moment pe parcursul meciului n-am avut sentimentul că nu putem să câştigăm acest meci. Duminica viitoare mergem pe terenul campioanei, Astra, pentru a reuşi încă o victorie"
Cătălin Golofca, mijlocaş Botoşani

"Sunt bucuros că am marcat şi foarte bucuros că am terminat sănătos meciul. Din acest moment, obiectivul nostru e să terminăm pe primul loc în play-out. Cu ajutorul lui Dumnezeu am putea să câştigăm şi etapa viitoare, la Giurgiu"
Benjamin Kuku, atacant Botoşani

"Am dat un gol frumos, dar degeaba dacă el n-a adus niciun punct echipei. Pandurii e într-o situaţie dificilă, dar eu nu consider că am făcut un pas înapoi fiindcă aici joc meci de meci"
Sergiu Negruţ, atacant Pandurii

"Dacă la 1-1 Trifu ar fi marcat la acea mare ocazie, poate că altul ar fi fost rezultatul. Sunt optimist că putem rămâne în prima ligă, nu consider că ne aflăm chiar într-o situaţie critică, în play-out sunt 14 meciuri"
Daniel Stana, mijlocaş Pandurii

"Am dat peste o echipă bună, motivată, cred că a fost un meci care a produs un fotbal de calitate. Învăţăm din fiecare meci şi eu cred că putem să facem faţă nivelului din Liga 1, chiar şi în etapa viitoare, cu Dinamo, eu spun că ne putem bate şi orice rezultat e posibil"
Flavius Stoican, antrenor Pandurii

"Am jucat sub presiune acest meci fiindcă n-am fi avut nicio scuză dacă nu câştigam, aveam statut de favoriţi. Am preferat să menajez anumiţi jucători pentru că erau la limita suspendării şi vreau ca etapa viitoare să am toată echipa la dispoziţie, când mergem să întâlnit campioana, Astra"
Leo Grozavu, antrenor Botoşani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează