FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 2-2

VIDEO Bijutierul » Chiajna a plecat cu un punct de la Giurgiu graţie execuţiei superbe a lui Welington

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:03

Fatai şi-a dus de două ori echipa în avantaj, însă brazilianul Welington a egalat de fiecare dată prin execuţii de generic.

Cei doi tehnicieni au reuşit să ne păcălească. Prima repriză a fost cruntă, iar Fatai a fost singura scînteie a jumătăţii: a marcat în singura modalitate posibilă după desfăşurarea meciului, după o fază fixă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pauza i-a trezit! Băieţii lui Şumudică au început să aibă mai mult posesia şi tehnicianul a mutat bine introducîndu-l pe Welington. Pentru un moment, vîrful s-a simţit din nou ca pe plajele braziliene şi printr-o "foarfecă" de efect a adus egalitatea.

Fatai n-a fost de acord şi în prelungiri a mai punctat o dată, dar Welington nu-şi terminase spectacolul şi printr-un voleu de senzaţie a închis tabela. 2-2! "Fantezie, spectacol, tensiune". Aşa sună un spot de promovare a Ligii 1. Meciul de aseară s-a încadrat perfect.

"Meritam victoria, am dominat Astra. E incredibil că nu pot să am un dialog cu arbitrul. Am pus mîna pe el şi am fost trimis în tribune. Unii îmi spuneau să merg într-o parte, alţii în cealaltă. Poate ar trebui să stau doar în tribune" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

"Noi respectăm Astra, este o echipă de Europa, dar sînt foarte bucuros pentru că am reuşit să marchez o dublă. Nu mi-e frică de liga a doua, avem putere să ne salvăm" (Welington, atacant Chiajna)

652822-astra-chiajna-2-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează