FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - STEAUA 0-1

VIDEO Bilă neagră pentru Bălan: "Ăsta are impresia că e la Sportul, să-i dea lui toată lumea pase"

Tiberiu Bălan l-a supărat pe Gigi Becali la Steaua-Mioveni 0-1
Tiberiu Bălan l-a supărat pe Gigi Becali la Steaua-Mioveni 0-1

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 12:20

Gigi Becali a făcut, prin telefon, turul televiziunilor aseară, după meciul cîştigat la limită de Steaua, 1-0 la Mioveni, şi nu a părut deloc mulţumit de ce a văzut pe teren. Printre fotbaliştii luaţi în colimator s-a aflat şi Tibi Bălan, 31 de ani, pe care l-a lăudat doar înainte să-l transfere de la Sportul!

"Îl avem pe Tibi Bălan care poate evolua în zonă centrală, dar trebuie să văd dacă vrea să mai joace fotbal. Are o atitudine, aşa, de parcă nu-l interesează nimic. Ăsta se crede la Sportul, ca toată lumea să-i dea lui mingi şi el să facă ce vrea cu ele. Îi e frică să alerge, nu cumva să facă vreo ruptură", a afirmat Becali atît la GSP TV, cît şi la DigiSport după Mioveni-Steaua 0-1.

La finele lunii septembrie, cînd a reuşit achiziţionarea lui Bălan, patronul Stelei era convins că a dat lovitura cu el. "E un jucător care ne va ajuta extraordinar. De multă vreme il urmăresc şi îmi place, e acel gen de mijlocaş central pe care îl doresc", spunea Becali.

Au urmat negocieri care l-au enervat: "Mi-a cerut 200.000 de euro la semnătură şi 250.000 de euro contract. Mare jucător e Tibi Bălan, ăsta! Mare, mare, mare de tot", spunea Becali înainte să se înţeleagă cu Vasile Şiman, patron vizavi de care a avut o reacţie asemănătoare: "Vrea 300.000 de euro, e nebun".

Pînă la urmă, Bălan a fost declarat liber de înţelegerea cu Sportul, Şiman nu a contestat decizia, iar patronul roş-albaştrilor l-a convins să semneze o înţelegere cu Steaua. De cînd a venit la Steaua a prins 7 meciuri, 4 ca titular, nu a marcat deloc şi nu a dat nici o pasă de gol. Multă vreme a fost accidentat.

Vezi mai jos VIDEO cu REZUMATUL de la Mioveni-Steaua 0-1


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează