FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

VIDEO Billel Omrani, nedumerit de situația lui Ianis Hagi: „De ce nu joacă? E bun cu ambele picioare, a fost căpitan, ce face Genk?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 09:00

Billel Omrani, francezul de 26 de ani de la CFR Cluj, a câștigăt pentru prima oară premiul pentru cel mai bun fotbalist străin din Liga 1, acordat în Gala Superlativele GSP.

Ce se întâmplă cu jucătorii români care pleacă peste hotare? De ce evoluează foarte puțin? Cum vede Billel Omrani situația:

„Am văzut că multor români nu le merge bine la cluburile la care au ajuns, așa e. Și eu mă întreb de ce și mi-e greu să pricep. Campionatul din România e bun, jucătorii aceia sunt buni! 

Ianis Hagi e un exemplu. A plecat la Fiorentina și nu a jucat. E adevărat, era foarte tânăr. A revenit la Viitorul, a avut un sezon excepțional și a plecat la Genk. Nu înțeleg de ce nu joacă acolo!

Ianis e un fotbalist foarte bun, are stângul, dreptul, a fost căpitan. Dacă ar evolua mai des, ar căpăta experiență și ar demonstra cât de bun este. Până la urmă, toată lumea se va convinge că el e foarte talentat!”, a explicat Omrani într-un interviu EXCLUSIV pentru GSP.RO. 

Citește și:

SUPERLATIVELE GSP // Dan Petrescu, antrenorul anului 2019: „Toți îmi zic că sunt diabolic, cel mai bun!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  18 Decembrie 2019, 18:38
Postat de pma77 pe 18 Decembrie 2019, 18:24

Si eu sunt bun cu ambele picioare si joc in liga a patra :))

Ala ti-e nivelul

pma77
pma77  •  18 Decembrie 2019, 18:24

Si eu sunt bun cu ambele picioare si joc in liga a patra :))

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  18 Decembrie 2019, 18:22
Postat de vladutz13 pe 18 Decembrie 2019, 16:23

Eh, sa nu exageram. A fost foarte bun si la U21, este talentat. L-am vazut jucand la Genk, nu este cu absolut nimic inferior colegilor de-acolo.... Bineinteles ca nu ar face fata la nu stiu ce super putere, dar la Genk?? E suficient de bun pt echipa aia dar vad ca nu ii se dau sanse...

E un fotbalist ok, nu zice nimeni. Insa nu se afirma suficient de mult.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează