FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // Bogdan Vintilă explică situația lui Planic la FCSB + De ce nu evoluează Cristi Manea: „Eu asta i-am zis patronului”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 11:24

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) a vorbit despre situația fundașului central Bogdan Planic, cel care va intra în ultimele 6 luni de contract începând cu luna ianuarie și ar putea negocia cu orice echipă.

„Planic e jucătorul FCSB-ului, se antrenează ireproșabil și sunt foarte mulțumit de el. E un jucător profesionist care-și vede de treabă. Patronul n-a ajuns la echipă până acum. 

Ar ajuta jucătorii (n.r. venirea lui Becali la baza din Berceni), pentru că dacă dai 100% ai posibilitatea să primești o mărire de salariu”, a declarat Bogdan Vintilă.

„Manea nu are ritm de joc”

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre fundașul dreapta Cristi Manea, care a bifat doar două meciuri ca titular la FCSB, deși în sezonul trecut era o piesă importantă la CFR Cluj și în naționala României.

„Eu n-am spus că Manea nu e pregătit 100% fizic. Eu i-am zis patronului că nu are ritm pentru a juca 90 de minute, e diferit. El trebuie să se antreneze. Eu am un lot atât de bun încât oricine intră să joace o poate face foarte bine”, a mai spus Vintilă.

Vezi și:

HERMANNSTADT - FCSB // Iulian Cristea, laude pentru antrenor: „A făcut din noi o echipă de învingători” + Ce spune despre biserica de la Berceni: „Nu știu dacă e benefic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bigbolo
bigbolo  •  24 Octombrie 2019, 22:32
Postat de chronic pe 24 Octombrie 2019, 15:44

vintila, ritmul nu il faci jucand?

Nu, in ritm intri antrenandu-te. Titular intri doar cand ai ritm deja. Gigist amator...

chronic
chronic  •  24 Octombrie 2019, 15:44

vintila, ritmul nu il faci jucand?

1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  24 Octombrie 2019, 13:02

naivii din csa chiar nu vad ca talpan e la fel de insetat de putere si orbit de propria-i persoana ca si becali. cum sa faca talpan academie la csa? nu vedeti delirul aici? talpan e juristul csa. JURIST - ati inteles? nu e nici sef de sectie de fotbal sau ceva pe aproape. nu are cum un jurist sa aiba atributii sa faca o academie. Marcel e si el la fel de naiv ca altii, o sa intre in malaxorul birocratiei militare si o sa ii stea in gat mai repede decat crede. o sa fuga inapoi in germania in maxim 3 luni. si inca o chestie - ce legatura are pensia cu proiectul academiei? il cumparam pe Marcel inapoi cu pensia si apoi il dam *** la talpan? voi nu vedeti aici oribilitatea? nu vedeti ca se repeta scenariul becali intr-o alta forma? talpan statea prin loja la steaua aia care nu era steaua. ne-am pierdut toti mintile? nu mai avem ratiune, logica, bun simt? sigur poate legea sa dea brandul oricui, dar un om imbatat de propria-i persoana putem toti sa ne dam seama cine este, nu avem nevoie de tribunale pentru chestii evidente.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează