FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - GAZ METAN 3-1

VIDEO Bole aduce show-ul » Poli Iași a pornit cu dreptul în cursa pentru play-off, 3-1 cu Gaz Metan, mijlocașul ungur înclinând balanța cu o un șut minunat

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2016 00:00

Prestaţia onorabilă din Europa League, situaţia financiară foarte bună şi problemele existente la multe alte adversare din Liga 1 au făcut ca Iaşiul să intre în noul campionat cu o ţintă clară: play-off.

De aceea, la primul pas, făcut acasă, ieşenii au luat tare nou-promovata din Mediaş, Ţigănaşu deschizând scorul la prima fază clară.

Click aici pentru VIDEO!

Avansul luat rapid i-a făcut pe moldoveni să treacă imediat la jocul preferat de Napoli, bazat pe apărare şi contre. Gazul nu a refuzat invitaţia de a prelua iniţiativa, a întors cursul jocului şi a reuşit egalarea prin Axente (39).

La 1-1, spectatorii au aşteptat replica favoriţilor. Aceştia s-au chinuit însă destul de mult până când au găsit drumul spre poarta lui Pleşca. Construcţia în grad scăzut de luciditate a făcut ca desprinderea să apară abia pe final graţie golurilor de autor ale lui Bole şi Andrei Cristea. Reuşitele au fost anunţate de ocaziile lui Vasile Gheorghe. Poli Iaşi porneşte astfel cu dreptul în noul sezon, depunându-şi candidatura la locurile fruntaşe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează