FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GLORIA BISTRIŢA 5-1

VIDEO Brigada condusă de Adrian Cojocaru a făcut praf CFR - Bistriţa 5-1 » Cavalerii gafelor

Duelul dintre Canon și Kapetanos a
Duelul dintre Canon și Kapetanos a "născut" cea mai contestată fază a meciului

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 22:14

Feroviarii au beneficiat din plin de greşelile arbitrilor de aseară VEZI AICI FAZE VIDEO DE LA MECI!

Oficialii CFR-ului au făcut scandal după arbitrajul lui Cristi Balaj din etapa trecută, de la Tg. Jiu. Ce au obţinut prin asta? Un arbitraj favorabil cu Gloria Bistriţa. Scandalos de favorabil!

Gazdele au deschis repede scorul (5). Sougou a centrat perfect de pe dreapta, iar grecul Kapetanos a marcat al şaptelea său gol cu capul în acest sezon. La două din puţinele faze în care au ajuns la poarta lui Felgueiras, bistriţenii au cerut penalty. Prima s-a consumat în minutul 14, cînd şutul lui Predescu l-a atins pe mînă pe Maftei, dar gestul pare involuntar. Tot Maftei l-a busculat însă în suprafaţa de pedeapsă pe Curtuiuş (25), dar "centralul" Adrian Cojocaru a trecut cu vederea infracţiunea. Apoi "centralul" a gafat iar, dînd un penalty eronat CFR-ului. Gabi Mureşan a transformat pentru 2-0 şi doar o minune mai putea împiedica victoria gazdelor.
Aguirregaray ratează meciul cu Steaua

Minune care nu s-a produs. Cu om în plus, feroviarii au controlat ostilităţile. Golul 3 a venit în repriza secundă. Traseu perfect, Bastos, Kapetanos, Sougou, Mureşan, la o lovitură liberă lucrată la antrenamente, care a făcut şah-mat defensiva Bistriţei. Apoiazdele au rămas şi ele în 10. Aguirregaray a văzut cartonaşul roşu pentru o intrare imprudentă asupra lui Romario, uruguayanul fiind marele absent al clujenilor săptămîna viitoare, în meciul cu Steaua. Finalul s-a jucat după principiul "Golul şi minutul". Bjelanovici a făcut 4-0, cu un şut sub transversală. Luis Alberto şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu o execuţie plasată, la vinclu, iar Yedi a reuşit golul de consolare pentru oaspeţi. Marţi, la Cluj vine Manchester United.

"Cel mai bun joc din campionat, am făcut şi spectacol. Mi-a fost frică puţin de Bistriţa înainte de acest meci. Mă bucură că au dat goluri Bjelanovici şi Luis Alberto, aveau nevoie pentru încredere. De acum ne gîndim la Manchester"

"Nu jocul a făcut diferenţa asta, ci anumite decizii. După primul gol, din ofsaid, am avut ocazii, am avut penalty-uri pe care nu le-a dat, după care a fost eliminat Canon şi am luat golul doi din penalty. Vrem să fim lăsaţi să jucăm fotbal!"
Nicolae Manea, antrenor Gloria Bistriţa

Iată deciziile discutabile în ceea ce priveşte evoluţia arbitrilor:

1. În minutul 5, Kapetanos a înscris cu capul, dar dintr-o uşoară poziţie de ofsaid, nesemnalizată de către asistentul Alexandru Vodă. Întrucît atacantul era într-un ofsaid milimetric, asistentul poate fi absolvit de vină, el dînd credit atacului.
2. În minutul 21, Kapetanos a înscris din nou, dar asistentul Vodă a anulat reuşita, pe motiv de ofsaid, o eroare a acestuia.
3. În minutul 24, Curtuiuş este busculat în careul CFR-ului de către Maftei, dar arbitrul Cojocaru n-a acordat penalty, aşa cum se impunea!
4. Cea mai controversată fază s-a consumat în minutul 33, cînd "centralul" a dat penalty pentru clujeni, după ce Kanon l-a lovit cu braţul în faţă pe Kapetanos. Eliminarea a fost corectă, însă decizia de a da penalty a fost greşită, fiind fault în atac în primă fază.

INBOX
- Doi susţinători ai CFR-ului de la tribuna I au vrut să sară gardul şi să-l ia la bătaie pe Nicolae Manea. Antrenorul bistriţenilor a sărit la arbitri după acordarea penalty-ului la Kapetanos şi eliminarea lui Canon şi s-a luat în gură şi cu spectatorii din tribună.
-În lipsa lui Cadu, suspendat, Vasile Maftei a fost căpitanul feroviarilor în meciul de aseară.
- Vişiniii au fost spionaţi din tribune de reprezentanţi ai formaţiilor Galatasaray şi Manchester United, adversarele CFR-ului din grupa H a Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Septembrie 2012, 20:40
Postat de cobra234 pe 30 Septembrie 2012, 16:31

FURT PE FATA,TREBUIE FACUTA O COMISIE, CARE SA ANALIZEZE MECIURILE, ECHIPA AVANTAJATA SA PIARDA CU 3-0 LA MASA VERDE,BA CHIAR SI AMENDATA, JOS HOTIA,,NU JUCATI CU ARBITRI,,JUCATI IN TEREN DACA VA CONSIDERATI BUNI SI INCA O PROBLEMA,DACA SE REPETA CU ARBITRI DE 3 ORI,ECHIPA FAVORIZATA SA I SE RIDICE LICENTA

Poate sa "analizeze" aceeasi comisie care a luat masurile dupa meciul Steaua- Rapid !!

catalin_florian85
catalin_florian85  •  30 Septembrie 2012, 20:36
Postat de vasile_00 pe 30 Septembrie 2012, 16:56

In acest caz steaua va fi la retrogradare si fara licenta!!!!!!!!!!!!!

zi vasile si trage apa....oltean frustrat!!

sikkunt
sikkunt  •  30 Septembrie 2012, 20:31

ba nene,da omul ala in plus era pt bistrita nu pt cfr.. se vede ce ziarist 'neutru' a scris articolul asta :)) mamaliga lor,bistritenii iau 3 goluri de la o echipa in 9 jucatori de camp si cica 'lasati-ne sa jucam fotbal'... sa va duceti inapoi in liga 2, nu meritati liga 1. echipele astea care stau doar la mila arbitrilor sa le dea penalty la fiecare faza ar trebui sa iasa ele din competitie. la 5-1 nici nu se mai pune problema ca arbitru a tinut cu cfr.. daca era un 2-1,era scandal la gsp tv..

Vezi toate comentariile (97)
Comentează