FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASA 0-0

VIDEO Bruce Şumi Willis ;) Marius Şumudică e ”greu de ucis”: are şapte meciuri consecutive fără înfrîngere!

Partida de la Chiajna a fost lipsită de spectaculozitate, jucătorii ambelor echipe pierzîndu-se în driblinguri inutile
Partida de la Chiajna a fost lipsită de spectaculozitate, jucătorii ambelor echipe pierzîndu-se în driblinguri inutile

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 23:10

Antrenorul Concordiei chiar e greu de ucis: a bifat al 7-lea meci consecutiv fără înfrîngere, iar în ultimele 14 jocuri de campionat numai Steaua l-a bătut.

Steaua nu poate să piardă campionatul nici dacă vrea. Urmăritoarele ei se împiedică etapă de etapă. Astra a început prost returul, Petrolul a pierdut total neaşteptat cu CSMS Iaşi, iar ieri Chiajna le-a pus piedică celor din Tîrgu Mureş, care aveau punctaj maxim pe 2015 şi păreau că încearcă să ameninţe chiar şi primul loc.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu toate gurile de foc în primul "11", trupa lui Ciobotariu şi-a creat puţine ocazii de gol. Chiar şi atunci cînd au ajuns în faţa porţii, Manolov şi Balaur au fost blocaţi perfect de un Matache ce ţine poarta Chiajnei închisă de 270 de minute.

Repriza a doua s-a jucat tare, dar fără nici o realizare. S-a terminat 0-0, iar Marius Şumudică trece peste al 7-lea meci consecutiv fără să piardă. Mai mult, o singură formaţie în ultimele 14 runde a cîştigat în faţa ilfovenilor, chiar campioana en titre şi liderul la zi, Steaua!

"Uite aşa, adunăm punct cu punct şi ne menţinem deasupra liniei retrogradării. Nu e chiar rău să faci egal cu echipele din faţă. Nu uitaţi că ASA era pe podium, e un punct mare pentru noi" (Welington, atacant Chiajna)

654924-chiajna-asa-0-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
riodan
riodan  •  14 Martie 2015, 12:36

D-le Gabi Carjaliu, daca au cunoaste putin fotbal si ai urmari fenomenul, ai putea lesne observa ca Ciobotariu nu a folosit toate gurile de foc in primul 11 ! Apararea tg-muresenilor a fost schimbata 100% fata de meciul cu Dinamo ! ,dar deh ,daca esti doar un simplu gazetaras nu ai de unde stii toate astea !

ochi_ager
ochi_ager  •  14 Martie 2015, 10:52

În ultimele 14 partide, ”marele” Șumi are 3 victorii, 10 remize și o înfrângere, adică 16 puncte. Mai multe ar fi scos cu 8 înfrângeri și 6 victorii. Dar așa-i gândirea de antrenor mic, meschin, dar cu gura mare...

andy_2008
andy_2008  •  14 Martie 2015, 10:20

Pacat ca o are mica. Ce cupa,supercupa sau trofeu a luat marele sumi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează