FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ACS POLI 0-0

VIDEO C-așa-i în play-out » Chiajna și ACS Poli au remizat într-un meci în care s-au remarcat doar eliminările

Obodo a fost ieri pentru prima oară căpitanul Chiajnei
Obodo a fost ieri pentru prima oară căpitanul Chiajnei

Articol de - Publicat marti, 08 martie 2016 00:00

Chiajna și Timișoara au remizat, 0-0, după un meci care s-a remarcat doar prin eliminările lui Bărbuț și Goga.

La ce te puteai aștepta de la un meci în care se întâlneau două echipe care în ultimile 8 meciuri oficiale au avut parcursuri horror: doar Timișoara a reușit să câștige un meci, etapa trecută, cu Petrolul. Contrar preconcepțiilor, meciul a început decent, au fost câteva faze de poartă. A fost un foc de paie.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Confuzia s-a așternut peste "sinteticul" din Chiajna: tricourile bleumarin ale gazdelor s-au transformat în scurt timp într-o nuanță mult mai închisă datorită sudorii, iar după minutul 30 cei 22 de jucători se puteau distinge cu greu, timișorenii jucând în negru.

Minutele au ros iremediabil calitatea jocului, iar scenele au devenit destul de dureroase. E greu pentru un iubitor al fotbalului să vadă jucători ca Milevski sau Obodo cum se chinuie să creeze o ocazie sau să stopeze contraatacurile adversarilor.

Sistemul cu play-off și play-out și-a arătat și fața urâtă: mai multe meciuri între echipele slabe ale campionatului ar putea reduce interesul pentru subsolul clasamentului. Șansa multor echipe din play-out este că Petrolul pare condamnată la retrogradare, însă lupta pentru rămânerea în A întârzie să devină una pasionantă și demnă de a fi urmărită.

"Era normal să ținem de acest egal după ce am avut doi oameni eliminați în final de meci. S-au mai plătit din bani și am înțeles că dacă ne vom salva, atunci la echipă vor veni vremuri bune"
Cristian Melinte, fundaș ACS Poli

"E important să nu pierdem în deplasare și să câștigăm acasă. Am protejat mingea, iar Bucurică s-a lovit de talpa mea. Eu mă așteptam să nu dea nimic arbitrul, dar mi-a dat roșu direct. În fine..."
Dorin Goga, atacant ACS Poli

"Sunt convins că vom scăpa de retrogradare. Jucătorii sunt foarte montați și am încredere în ei. Nu știu dacă vin americanii din vară, eu am încredere în Primărie"
Florin Marin, antrenor ACS Poli

"Cât timp am fost proaspeți din punct de vedere fizic, am jucat bine. Am vrut să compensez lipsa de pregătire fizică prin schimbarea sistemului de joc într-unul care să îi avantajeze"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

chiajna acs poli 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  08 Martie 2016, 15:48
Postat de sakamoto pe 08 Martie 2016, 09:05

Ii acordatzi nota 6 lui rusandu pt ca a eliminat degeaba 2 jucatori de la Poli? Pt voi, a fura meciuri este o necesitate! Fotbal Mafiot, presa complice. Lpf-cuibul Mafiei-loveste in echipele din Ardeal si Banat, cu ferocitate!

Sunt polist de vreo 40 de ani....dar eliminarile sunt justificate, ce s-o mai dam la intors. Galben la barbut clar, rosu la Goga si mai clar.

983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Martie 2016, 12:35

A incepu campania de curatire a jucatorilor echipelor care nu se aliniaza cooperativei ( vezi asa, poli, si mai urmeaza).

dora
dora  •  08 Martie 2016, 10:17

Note cam mari - mai ales la gazde - pentru ce (nu) s-a jucat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează