FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Ca la 30 de ani » Imagini GENIALE cu Gigi și Victor Becali în '89, la prima lor apariție în anturajul "naționalei" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 18:11

Canalul de Youtube al emisiunii "Replay" de la TVR a publicat un clip în premieră de la meciul naționalei României cu Italia, din martie 1989. 

Partida s-a jucat la Sibiu și a fost câștigată de "tricolori" cu 1-0, grație golului marcat de Ovidiu Sabău. Imaginile sunt unele de colecție și îi arată pe jucători la antrenamente pe stadionul din Sibiu, în vizită la grădina zoologică a orașului, dar și în vestiar, după meci.

Apar pentru prima dată Gigi și vICTOR

În video sunt surprinse și primele imagini cu Gigi și Victor Becali în anturajul echipei naționale. La 30 de ani, patronul FCSB avea barbă și o podoabă capilară bogată. Iar Victor, 28 de ani la momentul filmării, e și mai greu de recunoscut. 

Cei doi au fost filmați pe marginea terenului, înainte de startul partidei, apoi pe banca de rezerve, alături de Ilie Stan, Nae Ungureanu, Tom Cristea și Ilie Dumitrescu.

Gigi intrase deja în anturajul jucătorilor Stelei, cu ajutorul lui Hagi, cu care era prieten, și ajunsese și în vestiarul "naționalei", devenind principalul furnizor de produse lactate pentru "tricolori", conform propriilor spuse. 

Verii Becali apar prima dată la minutul 4 și 8 secunde al filmării difuzate de Replay: 

România - Italia 1-0

A marcat: Sabău

România: Silviu Lung - Dan Petrescu, Mircea Rednic, Stefan Iovan, Michael Klein - Ioan Ovidiu Sabau, Dorin Mateut, Gica Popescu, Gheorghe Hagi (Ionut Lupescu 89) - Marius Lacatus, Rodion Camataru (Sorin Cigan 46) . Antrenor: Emeric Ienei

Italia: Zenga – Bergomi (Marocchi 51), Ferri ( Maldini 38), Baresi, Ferrara – Berti, Donadoni ( R.Baggio 65), De Napoli, Giannini – Vialli, Borgonovo. Antrenor: Azeglio Vicini.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
magic4ever
magic4ever  •  27 Septembrie 2018, 13:15

In pozele astea, Gigi Becali seamana cu Firicel din Las Fierbinti:))

1800820806863057
George Ramirez  •  27 Septembrie 2018, 07:05

Dupa terminarea imnului Lacatusu' o zice pe rromaneste asa cum a fost mereu traditia in ferentari, ghencea si zonele invecinate...ghencistii au fost baieti fini si educati din totdeauna, degeaba il blameaza lumea pe cioban, el saracu nu a facut decat sa ridice traditia ghencista pe cele mai inalte culmi de, etc, etc, etc...

morzadobflicster
morzadobflicster  •  26 Septembrie 2018, 17:08

Nu doar imaginile sunt geniale, ci si moderatorii gsp... Au cenzurat doua cuvinte cenzurate in prealabil de autorul comentariului (cum ar veni, de mine, :):):)). Au ajuns sa cenzureze asteriscuri hahahahahaha... Urmeaza emoticon-uri...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează