FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Cadu este acuzat după lovirea lui Milanov: "E grosolan, a lovit intenţionat"

Milanov, victima lui Cadu. Captură Digisport
Milanov, victima lui Cadu. Captură Digisport

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 23:35

Cadu a fost eliminat în minutul 42 după ce l-a lovit cu genunchiul în gură pe Milanov. Bulgarului i-au zburat şi 2 dinţi în momentul loviturii şi alţi 3 urmează să fie scoşi.

Viorel Hizo l-a acuzat vehement pe portughez: "Nu există respect, e grosolan ce a făcut. A lovit intenţionat, nu se poate aşa ceva. Sînt curios ce decizie va fi la Comisii pentru că acest Cadu a avut foarte multe cazuri de acest gen", a spus Hizo la DigiSport.

Video cu lovitura lui Cadu asupra lui Milanov

Şi Ilie Dumitrescu este de aceeaşi părere cu tehnicianul Vasluiului: "Este un gest brutal, a lovit intenţionat, asta este clar".

Vezi aici toate victimele lui Cadu în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
dorelsimon
dorelsimon  •  31 Martie 2013, 12:53

O fi el capitan , eu sunt CFR-ist, dar a lovit intentionat, (parerea mea), SI , ASA CEVA , NU SE FACE, NERVII LUI AU CEDAT DUPA RATAREA ACELUI 11.! Daca stai rau cu nervii, te lasi de capitanie, te tratezi, faci ceva. Altfel.....Plus ca banii vin, rezultate ioc. Este prea de tot. NIMENI nu este de neinlocuit.

cfrclujole
cfrclujole  •  28 Februarie 2013, 18:40

In acest incident nefericit au fost implicati 2 jucatori: oare de ce nu s-a vorbit absolut deloc de capul lui Milanov, care nu avea ce cauta atat de jos ? Aceleasi acuze s-ar fi adus daca rolurile ar fi fost inversate ? De ce nu au fost nici sanctionati, nici blamati jucatorii care i-au scos pe ai nostri luni de zile pe tusa ? Este oare o intamplare ca avem cei mai multi accidentati din toata liga 1 sau îi incomodam pe unii ?

sabben
sabben  •  26 Februarie 2013, 15:59

Hizo vorbeste? :)))) Cand il vad pe antrenorul ala cum urla ca descreieratul, si face isterie pe teren la fiecare meci :))) Un tzaran cu acte :)) Cat despre declaratia lui Dumitrescu, ati contrafacut-o: a spus ca ar fi fost posibil sa evite acel accident. Cadu, respect! Imi pare rau pentru jucatorul acela, dar nu te arunci cu capul la gheata, decat atunci cand vrei sa iti schimbi dintii.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează