FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Cadu nu se schimbă după accidentarea lui Milanov: "Dacă voiam să lovesc şi să rup capete, plecam din fotbal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 22:42

Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, spune că va rămîne fidel stilului său de joc mai agresiv, în ciuda accidentării grave pe care i-a provocat-o lui Jivko Milanov la meciul cu FC Vaslui, scor 0-0.

"Nu pot să-mi schimb comportamentul din teren. Aşa sînt eu. N-am vrut să îl lovesc pe Milanov. Dacă voiam să lovesc şi să rup capete, plecam din fotbal. Nu mă interesează ce spun cei de la Vaslui, mă interesează ce ştiu eu că am făcut", a spus Ricardo Cadu.

Vezi aici faultul lui Cadu!

Portughezul s-a ales cu o suspendare de 9 etape de suspendare, după ce Comisia de Disciplină a analizat cazul, dar sancţiunea poate scădea la apel. Milanov s-a ales cu 5 dinţi scoşi după intrarea periculoasă a fundaşului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
mooh
mooh  •  02 Martie 2013, 20:46
Postat de anonimulx pe 02 Martie 2013, 11:07

"Dacă voiam să lovesc şi să rup capete, plecam din fotbal"... ba ma lasi, pana acum ce ai facut? Nu ai rupt capetele la toti jucatorii care ti-au iesit in cale? Trebuia sa se lase demult de fotbal

tu esti constipat de la atata branza ....

sadim3ro
sadim3ro  •  02 Martie 2013, 13:04

Cu siguranta a meritat cartonasul rosu... chiar si pentru o "intrare imprudenta care pune in pericol integritatea fizica a adversarului" se da "rosu" ... acum de la nefericitul contact pana a il numii "killer", "terminator", "mercenar"... si altele, e cale lunga... nici milanov nu a aratat la faza asta ca incearca sa se fereasca... cand cobori capul la 1 metru de pamant ... te expui... daca te expui exista risul sa primesti astfel de lovituri. ... amandoi sunt vinovati... fiecare plateste in felul lui.

timarhac
timarhac  •  02 Martie 2013, 11:10
Postat de haideusicfr pe 02 Martie 2013, 08:57

In meciul tur dintre CFR si Vaslui ,Sanmartean i=a rupt piciorul lui Deac .Piedica subtila pe la spate.N=a primit nici macar un galben. In meciul cu Rapid ,CFR a terminat cu doi jucatori cu picioarele rupte.Deschizatorul scorului ,rapidul Ronny s=a ales cu piciorul rupt in doua locuri .Este posibil sa nu mai poata niciodata juca fotbal!!!. Vass a avut aceeasi soarta ,s=a recup[erat ,dar tot nu este inca restabilit. *Eroii* Herea si Grigorie au terminat in aplauzele fanilor rapidisti fara a fi avertizati. In meciul CFR =U ,Cadu a fost lovit atat de catre Bornescu cat si de un oficial al lui U S=a rejucat meciul.In schimb lui U i=a fost suspendat terenul acum cu Steaua ptr *evenimente* .

Nu cauta raspunsuri. Adevarul este dincolo de noi... dincolo de Carpati.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează