FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PETROLUL 0-1

VIDEO Călcîiul lui Grozav » Atacantul a marcat un gol de trei puncte pentru Petrolul la Braşov

Grozav a marcat ieri al treilea său gol în acest sezon de Liga 1
Grozav a marcat ieri al treilea său gol în acest sezon de Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 26 octombrie 2012 23:33

Petrolul a tranşat meciul cu FC Braşov graţie unei execuţii geniale a internaţionalului român şi a egalat Vasluiul în clasament.

Lipite în ierarhie, locurile 6 şi 7 din Liga 1 au transferat meciul echilibrat şi în teren. Dialogul ocaziilor a început cu reluarea ratată a lui Munteanu (9). Răspuns rapid dat de Marinescu, "rachetă" de la distanţă (14), cu ripostă imediată: cursă Batin şi şut peste din poziţie excelentă (28)!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Finalul reprizei a adus faţă în faţă două faze controversate: tehnicii Grozav şi Mateiu au cerut, fiecare, penalty în careul advers, pentru un fault, respectiv un henţ. Fără sorţi de izbîndă!

După pauză, prahovenii au început mai decis. Grozav (52) şi Cristea (54) au dat semnalul de alarmă, colaborînd apoi la golul extraordinar marcat de primul: "Prinţul" a centrat fin, flegmatic, iar Gicu a finalizat sublim, călcîi din săritură (64)!

Oaspeţii au rămas periculoşi, ardelenii au replicat prin dubla ocazie a lui Batin (69, 70) şi acţiunea lui Păun (86), dar Bornescu a fost la post. Petrolul a revenit în lupta pentru podium.

Mendy, debut la Petrolul
Mircea Rednic l-a titularizat aseară în echipa Petrolului şi pe Gaston Mendy (26 de ani). Senegalezul fusese pînă acum doar rezervă în patru meciuri la noua sa echipă. Gruparea ploieşteană este a treia din România pentru care joacă Mendy, după Farul şi Universitatea Cluj.

Rednic, schimbat cu Andone?
Mircea Rednic s-ar putea despărţi astăzi de Petrolul. Conform emisiunii "Fanatik" de la DigiSport, antrenorul îşi anunţase demisia încă de dinaintea meciului de la Braşov, însă a ales să aibe azi o discuţie decisivă cu oficialii ploieşteni. Favorit pentru a prelua echipa este, conform sursei citate, chiar Ioan Andone, cel care a plecat miercuri de CFR Cluj.

"Grozav a făcut cel mai bun meci de cînd a venit la Petrolul, îl va ajuta mult la moral. Şi jocul nostru a fost de calitate, cea mai bună deplasare din sezonul curent" (Mircea Rednic, antrenor Petrolul)

"Petrolul a avut noroc. A judecat bine fazele fixe şi a profitat de faptul că Madeira, pe care l-am folosit nerefăcut, s-a resimţit repede" (Sorin Cîrţu, antrenor Braşov)

532512-brasov-petrolul-0-1.jpg

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
dorutza
dorutza  •  29 Octombrie 2012, 09:37

ce echipa cu multe rezerve la petrolul...cam ciudat...

qzoom
qzoom  •  27 Octombrie 2012, 22:01

La nimereala asta, ii ziceti voi gol de exceptie ? Daca erau asa tari, ne bateau cu o faza de fotbal adevarat....nu cu biliardul asta.

robertino2
robertino2  •  27 Octombrie 2012, 15:19

Ii termina Cartu si pe astia! Sper doar sa mai dea cu capul in banca!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează