FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR 3-2

VIDEO Candidaţi la titlu » Petrolul trece şi de CFR şi atacă puternic poziţia Stelei

Dubla lui Djokovici a fost insuficientă pentru CFR
Dubla lui Djokovici a fost insuficientă pentru CFR

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 23:55

”Lupii” au fost flămînzi şi pe o vreme cîinească, învingînd, aseară, o formaţie ce se scufundă. Grigoraş e în mare pericol după un nou insucces.

Ce primă repriză spectaculoasă la Ploieşti! Se poate şi-n ploaie, şi-n băltoacă, atunci cînd fotbaliştii au calitate şi se joacă pe contre. Petrolul părea că şi-a simplificat munca prin două goluri rapide, în minutele 10 şi 13. Cadu a făcut un marcaj larg, Dore n-a iertat, apoi Teixeira, lansat de Albin, l-a pierdut prin apă pe Velayos.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Grigoraş părea sortit eşecului şi demiterii, dar CFR a renăscut sub ploaia rece. De Lucas l-a luat la ţintă pe Boudjemaa, stupid!, iar Djokovici (25) a tras ca-n Champions League. Un un-doi letal, Gabionetta - Maah, iar ultimul a centrat pentru croatul care a fost exact ca ilustrul său tiz din tenis. "Lupii" pot invoca ghinionul, bară a lui Hoban (41), însă şi o ciudăţenie de execuţie a lui Dore, în minutul 45+2, reluare cu capul, din 5 metri, paralel cu poarta!

Batin (58) a căutat colţul scurt, dar Pecanha a fost la post. Inspiraţia lui Contra şi apărarea-terci a CFR-ului a condus la golul lui Priso care a încheiat conturile unei partide frumoase. Velayos, Cadu şi Rada n-au putut împiedica să ajungă mingea la camerunezul care a semnat victoria prin care Petrolul egalează Steaua şi Astra în fruntea clasamentului.

26 de partide fără eşec are Petrolul în campionat din 23 noiembrie încoace: 14 victorii şi 12 remize

"Meritul seriei de meciuri fără înfrîngeri aparţine băieţilor, nu mie. I-am zis lui Priso că va intra, va da gol şi vom dansa împreună" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Fotbalul se joacă pe goluri şi am pierdut. Jucătorii au totuşi altă atitudine, de aceea i-am felicitat pe băieţi pentru determinare, chiar şi la eşec" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

589201-petrolul-cfr-3-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Priso latino
Imediat după reuşita din minutul 67, prima în Liga 1, Priso a mers să celebreze golul cu antrenorul Cosmin Contra. S-a apropiat de tehnician şi amîndoi au început să danseze, faţă în faţă, mişcări latino, spre amuzamentul celorlalţi ploieşteni. Priso mai marcase în Europa League, cu Swansea, 2-1 pe "Ilie Oană".

Inbox
- Petrolul va disputa un amical de lux cu Getafe pe 11 octombrie, în pauza competiţională, dar nu s-a clarificat unde se va juca. La Getafe a evoluat Cosmin Contra.
- Ploieştenii au continuat războiul cu arbitrul Marius Avram, pe care-l consideră vinovat de remiza cu Dinamo, scor 1-1, acuzîndu-l că a viciat scorul final. "Lupii" din tribune au avut măşti cu chipul bucureşteanului.
- Clujenii au înscris aseară, în premieră, în meciurile din deplasare din actuala ediţie de campionat! Ardelenii avuseseră 4 meciuri pe teren advers în care nu marcaseră deloc, primind 7 goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Octombrie 2013, 00:04

Petrolul *joaca * pe bani ..publici.De la Primarie care va sa zica....CFR e echipa *particulara* monser joaca pe banii lui Paskany.Asta e mica, marea deosebire.Te uiti la tv si vezi tribunele goale.Nu conteaza unde si atunci de unde bani pentru baietii cu ..* tatuaje*? Nu or fi pe la Ploiesti ,Tg Jiu,Navodari zic nu or fi saraci ,batrani ,copii ,elevi ,bolnavi ,profesori politisti ,biblioteci,spitale ce traiesc de azi pe maine? Sau cu *nenorocitii* aia de bugetari nu se pot spala bani ???

mandpv964
mandpv964  •  04 Octombrie 2013, 22:56
Postat de jakab pe 01 Octombrie 2013, 21:26

Da, am stat 2 ani în Democrației și aveam o sobă, acum m-am mutat înapoi în București și stau tot la tuci. Știu că Dalkia a refăcut sistemul de termoficare și la Ploiești era cea mai ieftină gigacalorie.Mă duceam la meciurile Petrolului și țineam cu ei.. Mă întreb însă dacă tu ai mai multe coșuri pe față decît neuroni..

Iacobele,nu dalkia a refacut sistemul de termoficare ci primaria cu banii ploiestenilor.Nu ducegrija neuronilor mei,destui si la locul lor.Ramai la soba ta de tuci din Damaroaia.

movul29
movul29  •  04 Octombrie 2013, 20:48
Postat de voicu_p pe 01 Octombrie 2013, 13:02

tziganii din ploiesti mama lor

Probabil că tu ești ruda lor mai proastă! Din câte știu eu voicu este un nume de familie răspândit printre țigani (ex: Mădălin Voicu)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează