FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASA TG. MUREȘ 2-1

VIDEO Cât chin, câte emoții! Medieșenii au suferit teribil cu ASA, dar au reușit să se impună, scor 2-1

Faza din care Llullaku a deschis scorul, imediat ce Stăncioiu respinsese lovitura de la 11 metri executată tot de kosovar
Faza din care Llullaku a deschis scorul, imediat ce Stăncioiu respinsese lovitura de la 11 metri executată tot de kosovar

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2016 00:00

Experimentații medieșeni au suferit teribil în fața unei formații mureșene în care și-au făcut loc o mulțime de copii.

Dario Bonetti a declarat la instalarea la Târgu Mureș că revenirea în Liga 1 este "un pas înainte" în cariera sa. Clar așa este, în condițiile în care tehnicianul italian nu a mai antrenat pe nimeni de aproape 4 ani, de când era pe banca unei alte formații românești, Dinamo.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ursu, Bucur, Kuku

Totuși, probabil că niciodată Bonetti nu se aștepta să se confrunte cu atât de multe probleme la ASA. Din lotul pe care l-au avut la dispoziție în sezonul trecut, mureșenii au mai rămas doar cu 6 jucători dispuși să evolueze pentru un club în insolvență și care are mari dificultăți în a achita salariile: Stăncioiu, Candrea, Borza, Ciolacu, Gabi Matei și Gabi Mureșan, ultimul fiind suspendat pentru partida de aseară. În lipsă de soluții, Dario a deplasat la Mediaș iluști necunoscuți precum Bucur, Ursu, Kuku și Andre.

Candrea, minus și plus

Chiar și în aceste condiții, elevii lui Cristi Pustai s-au descurcat incredibil de greu, mai ales în prima repriză, dominată în multe momente de oaspeți. Norocul Gazului s-a numit imprudența lui Candrea, care l-a faultat în careu pe Iulian Cristea, iar Llullaku a deschis scorul după ce Stăncioiu respinsese în primă fază penalty-ul. Candrea și-a spălat păcatele pe finalul mitanului și a aruncat în aer vestiarul gazdelor.

Bară Zicu

Disperat, Pustai a apelat la Eric, iar la nici 5 minute de la introducerea pe gazon brazilianul a contribuit decisiv la golul de 2-1 al lui Axente. Până la final, "găzarii" au tremurat rău de tot, deși afară erau peste 30 de grade. Spectatorii puteau îngheța de tot la ultima fază din prelungiri, când Zicu a lovit bara din dreapta lui Pleșca!

Au venit și au plecat în ziua partidei!

Din cauza crizei financiare, elevii lui Bonetti au sosit la Mediaș în dimineața meciului și au plecat spre Târgu Mureș imediat după joc! "Între cele două orașe sunt doar vreo 70 de kilometri, într-o oră și ceva i-am parcurs. Ce rost avea să venim de vineri, să mai cheltuim câteva sute de euro la hotel?!", a explicat un oficial al lui ASA.

"Toată lumea îmi spune că sunt gras, indiferent că sunt în formă bună sau nu. Am și glumit de curând și am zis că tot gras sunt, dar important e că mi-am ajutat echipa. Eu aștept să primesc cetățenia și aș da totul dacă aș fi chemat la naționala României"
Eric de Oliveira, mijlocaș Gaz Metan

"A fost un gol primit la fază fixă, nu din cauza sistemului de joc am luat acel gol. Mai avem multe de pus la punct. Avem un obiectiv clar stabilit, astfel încât la finalul sezonului vom fi premiaţi în funcţie de locul pe care îl vom ocupa"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Nu mi-a fost frică să vin la o echipă aflată în insolvență, tocmai ele trebuie să plătească la timp salariile!"
Ianis Zicu, atacant ASA

 gaz metan asa 2 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
836498389761767
Sorinel David  •  24 Iulie 2016, 14:27

HAIIIIIIIIIIIII ARDEALUL INDEPENDENT FARA MITICIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

836498389761767
Sorinel David  •  24 Iulie 2016, 14:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează