FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL EKENG

VIDEO Ce spune avocatul familiei Ekeng despre procesul privind moartea fostului dinamovist: "Nu dorim să tragem la răspundere orice persoană care ne iese în cale"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 12:40

Jurnalistul Răzvan Luțac urmărește dosarul deschis după decesul lui Patrick Ekeng și a dat cele mai noi detalii despre procesul în care medicul Mihaiela Elena Duță este acuzată de ucidere din culpă.

În plus, și Vlad Hosu, avocatul familiei Ekeng, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre primul termen din proces și despre următorii pași ai procesului.

CUM A MURIT EKENG

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a decedat din cauza unei probleme cardiace. 

TRASEUL DOSARULUI

  • 7 mai 2016 - s-a deschis dosar penal in rem pentru moarte suspectă
  • 6 iulie 2016 - Mihaiela Duță a fost audiată de procurorii de la Parchetul Capitalei
  • 7 ianuarie 2018 - s-a încheiat expertiza
  • 8 februarie 2018 - medicul Duță a fost trimis în judecată
  • 12 septembrie 2018 - dosarul iese din camera preliminară și trece pe sală

Citește și: Există și al doilea dosar în cazul Ekeng! Cine sunt cercetații și care e stadiul acestuia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează