FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 0-2

VIDEO Cei mai slabi! Viitorul a pierdut iar și este echipa cu cele mai puține puncte strânse în 2016, 0-2 cu Pandurii

Hora a ajuns 17 goluri stagionale, conducând detașat clasamentul golgeterilor din L1
Hora a ajuns 17 goluri stagionale, conducând detașat clasamentul golgeterilor din L1

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2016 00:00

Confuzia de pe teren și-a tras seva din orele premergătoare partidei. În primul rând, Gică Hagi a decis să nu mai ia loc pe bancă! Pe foaie l-a trecut pe Cătălin Anghel, iar "Regele" și-a privit elevii prin geamul "oficialei".

Edward Iordănescu a șocat și el: a scos din lot 3 jucători importanți pe motive de indisciplină. Titularii au decis să încingă o gală de kung-fu ad-hoc: au dat drumul la alunecări, ghete în mandibule și intrări din spate.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fotbal? Din când în când. Nistor a încercat să rupă echilibrul, însă Buzbuchi, uitat ba prin tribune, ba pe banca de rezerve de ceva vreme, a scos un șut interesant de sub bară.

Hora a continuat forma constant bună din acest sezon și a mai inventat o reușită. Un lob, cu capul, de lângă adormitul Filip, servit de Ungurușan. Viitorul s-a transformat complet în iarnă. Probabil că jucătorii nu au scăzut mult în evoluții, însă accidentarea lui Cernat și plecările fără logică ale lui Aganovici și Achim au fost devastatoare pentru trupa lui Hagi.

Pe final, Bunoza a driblat fin în bandă, a pasat în centru la Hora, vârful a deviat cu sete la Nistor, care dintr-o fentă scurtă l-a depășit pe Buzbuchi și a dat pe lângă Boli pentru 0-2. Pandurii continuă să viseze la locul 2, în timp ce Viitorul ar da orice ca acest campionat să se încheie mai repede.

Scoși din lot

Edward Iordănescu a decis să îi pedepsească pe unii dintre jucătorii săi: Welington, Mrzljak și Erico au stat în tribună din cauza indisciplinei. "Au fost unii care au avut alte priorități în acest final de sezon. Nu au respectat orele de antrenament și au plătit", a declarat președintele Narcis Răducan înaintea meciului.

"Mă gândesc doar la Pandurii. Mai am un an de contract și sper doar să fiu sănătos și să pot să joc"
Dan Nistor, mijlocaș Pandurii

"Voi sta sus și în următoarele meciuri. Din păcate am ajuns într-o situație rușinoasă. E greu când îți pierzi încrederea. Din păcate ne-a înghețat piciorul. Gândim un proiect pentru anul viitor"
Gheorghe Hagi, patron Viitorul

"Suntem optimiști, vrem locul doi, vom încerca să trecem de Steaua. Puteți să îl întrebați pe domnul Narcis Răducan unde voi fi la finalul sezonului"
Ioan Hora, antrenor Pandurii

"Sunt probleme care ne macină, sunt tentații foarte multe. Ne-am consolidat locul 4 și încercăm să ajungem pe locul 3. Nu pot să nu remarc eficacitatea lui Hora"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

Cifrele meciului:

  • POSESIE 48%-52%
  • ȘUTURI LA POARTĂ 6-10
  • ȘUTURI PE POARTĂ 3-4
  • CORNERE 1-5

viitorul pandurii 0 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează